Redactia.ro
Home » Monden » Cum și-a cheltuit Delia primii bani din muzică? Artista nu știa că va fi plătită să cânte

Cum și-a cheltuit Delia primii bani din muzică? Artista nu știa că va fi plătită să cânte

Delia si-a facut un nou tatuaj

Delia este una dintre cele mai bogate artiste din showbiz, însă la începuturile sale habar nu avea cât valoarează! Ce a făcut Delia cu primii bani câștigați din muzică. 

Cum și-a cheltuit Delia primii bani din muzică

Delia este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Încă de la debutul ei în lumea artistică aceasta a făcut furori. Primii ani i-a cântat din trupa N&D, care înnebunea publicul în urmă cu mai bine de 20 de ani.

De curând, artista a povestit ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat din muzică și mai ales, aceasta a mărturisit că nu se aștepta să fie remunerată, mai ales că a fost primul său concert, iar termenul de finanțe îi era destul de străin la acea vreme. Mai mult, Delia a fost mai sinceră ca niciodată și în cadrul podcastului bunului și vechiului său prieten, Gojira, și a mărturisit cum a fost experiența primului său concert în fața unei mulțimi mai numeroase decât vecinii de cartier, alături de colegul său Nick.

Primul său recital a fost organizat la Constanța, spre marele ei entuziasm! Însă șocul cel mai mare l-a avut în momentul în care a aflat de la organizatorii evenimentului că va primi bani pentru faptul că va cânta în fața mulțimii.

”Eu am auzit că vom fi plătiți pentru eveniment. Aveam succes deja, era prima piesă lansată, a bubuit atunci. Nu eram total necunoscuți. Eram la Constanța, aveam 17 ani. Și atmosfera aceea pe mine m-a…eu eram ceva gen „Cum, mă? Ne dau bani? Să cântăm?”. Da, așa trebuie. „Ce tare!„”, a dezvăluit Delia.

După ce a primit primii bani, Delia nu i-a dus pe toți acasă așa cum s-ar aștepta mulți și nu și-a cumpărat vreun instrument muzical, fiind un artist în floarea vârstei ce încă mai avea nevoie de experiență. Cântreața a dat fuga la magazinul preferat de bijuterii și s-a accesorizat cu mai multe inele din argit care, la acea vreme, erau la mare modă printre tineri.

”M-am dus și mi-am luat niște inele din argint. De undeva de la Budapesta, știa eu o constignație unde ma opream eu când mă întoceam de la liceu, dintr-alea cu cruci, cum erau atunci, cu pietroaie”, a mai adăugat Delia în podcastul lui Gojira.

Delia a fost la un pas de moarte

Delia a avut parte de un moment șocant în timpul unei vacanțe din Austria. Împreună cu soțul său, artista au mers în excursie pe munte, unde au trăit o experiență neplăcută.

În încercarea de a căpăta amintiri frumoase, vedeta și iubitul său au tras o sperietură soră cu moartea. În cadrul unui interviu, artista a declarat că a fost la un pas de moarte, după ce nu a respectat traseul stabilit din dorința de a face câteva poze.

”Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a povestit Delia Matache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: