Redactia.ro
Home » Monden » Cât costa un șnițel cu cartofi în restaurantul lui Victor Slav din București? Clienții au rămas fără cuvinte

Cât costa un șnițel cu cartofi în restaurantul lui Victor Slav din București? Clienții au rămas fără cuvinte

Cât costa un șnițel cu cartofi în restaurantul lui Victor Slav din București? Clienții au rămas fără cuvinte

Cât costa un șnițel cu cartofi în restaurantul lui Victor Slav din București? Clienții care doresc să mănânce la localul deținut de fostul soț al Biancăi Drăgușanu trebuie să știe acest lucru!

Cât costa un șnițel cu cartofi în restaurantul lui Victor Slav din București? Clienții au rămas fără cuvinte

Victor Slav a fost nevoit să se reprofileze din cauza pandemiei de coronavirus. În contextul actual, în care aproape toată industria HoReCa din România a fost la un pas de faliment, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a riscat și și-a deschis un restaurant.Faptul că nu mai este atât de celebru ca înainte i-a făcut o gaură în bugetul familiei, așa că cei care se bucură de notorietate au fost nevoiți să pună altfel osul la treabă.

Fostul prezentator TV își dorește foarte mult ca afacerea lui să meargă așa cum trebuie, de aceea muncește cot la cot cu angajații săi.  Locația se află pe bulevardul Decebal din Capitală, iar meniul este internațional. De asemenea, se fac și livrări la domiciliu. Meniul este destul de diversificat și rezonabil în ceea ce privește prețurile, dacă ar fi să ne raportăm la alte restaurante din Capitală. De exemplu, un snițel vienez cu cartofi wedges costă 52 de lei. Iar cel mai scump fel de mâncare este antricotul de vită cu salsa asiatică, care costă 92 de lei.

Victor Slav este din nou îndrăgostit

Celebrul prezentator a declarat recent că are o relație foarte bună cu actuala sa iubită. Victor Slav duce o viață discretă și iubește în liniște și îi place mai mult așa.

”Fiica mea face foarte bine, face foarte multe cursuri. Atunci când stă la mine, activitățile sunt legate de joacă. Viața mea s-a schimbat radical, dacă până să apară ea aveam alte priorități, acum Sofia este pe primul loc. Avem un copil ascultător. Sunt într-o nouă relație de un an și patru luni. Nu sunt genul de persoană ca să pun totul pe tavă. Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Suntem într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit”, a detaliat fostul prezentator de televiziune la „Vorbește Lumea”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: