Redactia.ro
Home » Monden » Cât de adorabilă este Sofia, fiica lui Victor Slav! Remarca micuței a stârnit hohote de râs printre internauți

Cât de adorabilă este Sofia, fiica lui Victor Slav! Remarca micuței a stârnit hohote de râs printre internauți

Victor Slav se bucură de orice moment alături de fetița lui și a Biancăi Drăgușanu. Iar când lucrurile devin foarte amuzante, vedeta TV nu se ferește să împărtășească momentele cu fanii săi din online! Așa s-a întâmplat și acum! Ce a putut să-I spună tatălui ei micuța Sofia? S-a lăsat cu hohote de râs printre internauți!

Victor Slav și-a amuzat copios fanii de pe Instagram cu ultimele story-uri postate alăruri de micuța sa și a Biancăi Drăgușanu, Sofia! Ținându-și fetița în brațe, vedeta TV a primit o remarcă din partea Sofiei, care a stârnit hohote de râs printre internauți.

Cât de adorabilă este Sofia, fiica lui Victor Slav! Remarca micuței a stârnit hohote de râs

Fiica lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu este adorabilă! Și ambii părinți par că se mândresc cu ea, mai ales că fiecare postează imagini sau filmulețe cu ea. Există și momente amuzante pe care, cel puțin Victor Slav, nu se ferește să nu le împărtășească pe Internet, cu fanii săi.

Discuția dintre Victor Slav și micuța Sofia a fost postată pe Story:

Victor Slav: Ce să-mi scot? Nările?

Sofia: Ai ceva care este negru! Trebuie să-l scoți, nu-i așa?

Victor Slav: Cu penseta? Să-mi scot părul cu penseta?

Sofia: Da, de aici! (n.r. arătând către nas)

Victor Slav: Da, gata!

Victor Slav: ”Sofia e pe primul loc”

Victor Slav petrece timp cu fetița lui, micuța Natalia Sofia, ori de câte ori are ocazia! Au fost momente în care micuța a ajuns la tatăl ei și după ce mama ei, Bianca Drăgușanu, a trecut prin niște situații mai grele, tocmai pentru a nu simți vreo atmosferă tensionată.

“Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei. Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă”, a declarat Victor Slav în urmă cu ceva timp.

Despre cum gestionează micuța Sofia despărțirea părinților ei, Victor Slav a declarat:

“Sofia gestionează bine situația, deocamdată, nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Suntem într-o relație de un an și patru luni, iubesc și sunt iubit”, a mai precizat fostul soț al Biancăi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: