Redactia.ro
Home » Monden » Cât de frumoasă e fiica Antoniei! Maya a revenit în România

Cât de frumoasă e fiica Antoniei! Maya a revenit în România

fiica Antoniei

Odată cu despărțirea de Vicenzo Castellano, Antonia a trebuit să se despartă de fiica sa, aceasta mergând să stea cu tatăl său în Italia. Zilele acestea, fiica Antoniei se află în România pentru a petrece timpul cu mama și frații ei. Iată cât de frumoasă s-a făcut Maya!

Fiica Antoniei, fotografiată alături de frățiorii ei

Mândră nevoie mare că fiica ei se află în România, Antonia și-a pozat fiica alături de cei doi frățiori. Cei trei au făcut furori pe rețelele de socializare, internauții declarându-se încântați de cât de simpatici sunt prichindeii. Cât despre fiica Antoniei, Maya pare copia fidelă a mamei sale. Cu trăsături bine definite și un chip luminos, fetița ar putea oricând să fie un model.

 

View this post on Instagram

 

Multumim @anniakids ! ♥️🖤♥️

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Maya are camera sa pregătită în vila mamei sale

Deși procesul dintre părinții ei nu s-a încheiat nici astăzi, Maya are locul ei în noua familie a Antoniei. Fetița de 10 ani are o cameră pregătită în vila în care mama sa locuiește alături de Alex Velea și cei doi copii ai lor. Cât despre relația dintre fetița Antoniei și Alex Velea, aparent micuța este ca al treilea copil al cuplului. „Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte”, a declarat Antonia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini