Redactia.ro
Home » Monden » Cât de mare a crescut fetița lui Marcel Pavel. Yuvenalia este o domnișoară în toată regula. Iată cum arată acum

Cât de mare a crescut fetița lui Marcel Pavel. Yuvenalia este o domnișoară în toată regula. Iată cum arată acum

GALERIE FOTO (3)

Marcel Pavel și soția lui sunt împreună de ani buni și au o familie minunată. Cei doi au devenit mult mai împliniți, după ce a apărut pe lume fetița lor, Yuvenalia. Iată cât de mare a crescut fetița artistului.

Cum a început povestea de iubire dintre Marcel Pavel și mama fetiței lui

Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cei doi au împreună trei copii,  doi băieți, Sasha și Richard, și o fetiță. Ambii băieți sunt interesați de o carieră muzicală. În 2013 s-a născut și fiica familiei Pavel, care a primit două nume, Ioana și Yuvenalia, după bunicul din partea mamei.

Ce repede trece timpul! În urmă cu 8 ani ai apărut pe această lume, draga mea fetiță…. erai o mogâldeață, iar pe chipul tău numai zâmbet! LA MULȚI ANI, IUVENALIA! Să-ți fie drumul vieții presărat cu sănătate, lauri, iubire și fericire! TE IUBIM!”, îi scria artistul fiicei lui, anul trecut, când aceasta a împlinit opt ani. Acum, fetița cuplului Pavel are 9 ani.

Cât de mare a crescut fetița lui Marcel Pavel

Yuvenalia a devenit o domnișoară în toată regula. Are nouă ani și este mândria familiei. Fiica lui Marcel Pavel face balet și a debutat anul acesta pe scena Operei Române. Artistul este de părere că depresia este marele pericol pentru un copil care devine celebru, prematur.

Sunt primii pași de balet ai Yuvenaliei pe scena Operei Române, dar ea face balet de la vârsta de 6 ani. A avut noroc cu o profesoară foarte bună, care se ocupă extrem de mult de copii, la o școală particulară. În cadrul serbărilor școlare, ce au loc de două ori pe an, printre care s-a numărat și aceasta la care ne referim, copiii merituoși sunt duși la Operă”, a declarat, pentru FANATIK, Marcel Pavel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: