Redactia.ro
Home » Monden » Cât de mult a slăbit fiul lui Arnold Schwarzenegger. Cum a fost surprins Cristopher

Cât de mult a slăbit fiul lui Arnold Schwarzenegger. Cum a fost surprins Cristopher

GALERIE FOTO (6) Cât de mult a slăbit fiul lui Arnold Schwarzenegger

Cât de mult a slăbit fiul lui Arnold Schwarzenegger. Cristopher s-a luptat ani buni cu obezitatea, iar acum a decis să slăbească și să își schimbe stilul de viață. Recent, fiul lui Arnold Schwarzenegger a fost surprins în timp ce se aventura din casă până la mașină pentru a lua câteva lucruri. Tănărul se mândrește cu noua sa realizare!

Cât de mult a slăbit fiul lui Arnold Schwarzenegger. Cum a fost surprins Cristopher

Cât de mult a slăbit fiul lui Arnold Schwarzenegger. Fiul cel mic al lui Arnold Schwarzenegger s-a transformat. Cristopher a slăbit vizibil, după ce a început să aibă un stil de viață sănătos. În vârstă de 24 de ani, Cristopher a decis să-și schimbe viața, după ce ani de zile s-a luptat cu kilogramele în plus. Recent, acesta a fost surprins în timp ce se aventura din casă până la mașină și a afișat un alt look. Acesta nu purta cămașa, ci doar o pereche de pantaloni scurți, semn că se mândrește cu fizicul lui. Fiul cel mic al actorului și-a propus să slăbească după ce a absolvit facultatea. Așadar, din stilul său dde viață nu lipsesc exercițiile și alimentația sănătoasă.

Spre deosebire de părinții și frații săi, Cristopher a preferat să ducă o viață departe de lumina reflectoarelor. Contul său de Instagram este privat, avertizându-i pe oameni să îl urmărească doar dacă îl cunosc personal. „Şi-a propus să slăbească şi fie sănătos şi s-a ţinut de plan. Acum, arată minunat”, a spus o sursă apropiată de Schwarzenegger. De asemenea, aceeași sursă a declarat că fiul actorului a început să alerge foarte mult, fiind foarte preocupat de trupul său. „Nu a ţinut niciun fel de dietă, doar a renunţat la alimentele junk- food şi a început să se antreneze . Tatăl său a fost de mare ajutor, desigur. Are multe cunoştinţe de împărtăşit şi imediat ce Christopher şi-a arătat interesul, Arnold a fost imediat acolo pentru a-l îndruma şi a-l încuraja”, a explicat sursa.

Actorul Arnold Schwarzenegger are cinci copii

Este unul dintre cei mai renumiți actori de la Hollywood și încă se menține în centrul atenției.În vârstă de 74 de ani, Arnold Schwarzenegger se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Acesta nu a stat degeaba de-a lungul vieții și,pe lângă faptul că a jucat în filme de succes, și-a făcut timp și pentru întemeierea unei familii numeroase. Arnold are cinci copii, dintre care 4 cu femeia care i-a fost soție timp de peste 30 de ani, iar al cincilea copil, un băiat, născut în urma unei aventuri cu menajera.

Dacă cei patru copii cu jurnalista Maria Shriver nu au luat prea mult din trăsăturile starului, fiul său cu menajera Mildred Patricia Baena, îi seamănă perfect celebrului actor. Patrick, 26 de ani a cochetat cu modelingul, dar și cu actoria. Acesta moștenește alura musculară a actorului, iar Christina, 29 de ani, este înaltă, frumoasă și seamănă foarte mult cu mama sa, Maria. Katherine, cea mai mare dintre copiii lui Arnold, 32 de ani, seamănă perfect cu mama sa. Cristopher este cel care a preferat să rămână discret cu viața sa.

Copiii actorului
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: