Redactia.ro
Home » Monden » Cât de mult au transformat-o operațiile estetice pe Christina Aguilera. Cum a ajuns să arate cântăreața acum

Cât de mult au transformat-o operațiile estetice pe Christina Aguilera. Cum a ajuns să arate cântăreața acum

GALERIE FOTO (11) Cât de mult au transformat-o operațiile estetice pe Christina Aguilera

Cât de mult au transformat-o operațiile estetice pe Christina Aguilera. Artista domina în urmă cu mai bine de 20 de ani topurile mondiale, cu piesa „Genie in a Bottle”, iar acum Christina Aguilera a împlinit 40 de ani și este total diferită, față de tânăra din anii 90. Artista a apelat de-a lungul anilor la ajutorul medicilor esteticiani, dar care au transformat-o, acum fiind greu de recunoscut. 

Cât de mult au transformat-o operațiile estetice pe Christina Aguilera. Cum a ajuns să arate cântăreața acum

Cât de mult au transformat-o operațiile estetice pe Christina Aguilera. Christina Aguilera rămâne una dintre cele mai apreciate artiste din lume, iar în urmă cu mai bine de 20 de ani, făcea senzație în lumea artistică cu melodia „Genie in a Bottle”. Acum, vedeta în vârstă de 40 de ani s-a schimbat total și nu mai seamănă cu tânăra care, era iubită de întreaga lume. Christina a apelat de-a lungul timpului la operațiile estetice, care au transformat-o, fiind greu de recunoscut în prezent. Conform presei britanice, Christina Aguilera și-ar fi modificazt buzele, obrajii, și-a conturat maxilarul, și-a pus mult botox, iar sânii sunt mult mai mari. Se știe că în ziua de azi, multe vedete au apelat la ajutorul esteticianilor, cu dorința de a-și mai șterge câțiva ani de pe chip, dar unele dintre ele nu au reușit decât să accentueze și mai mult acest lucru. 

În 2015, când s-a reîntors pe scaunul juraților de la „The Voice”, Christina Aguilera i-a șocat pe toți cu noul ei fizic. După ce a născut, artista a fost bănuită că ar fi apelat la medicul estetician pentru a-și face mici modificări. Specialiștii esteticieni care au fost întrebați despre modificările Xtinei, au declarat că artista cu siguranță și-a modificat nasul și și-ar fi corectat și ridurile. „Aș spune că Xtinei i s-au făcut injecții antirid, adesenea denumite Botox, pe frunte și în jurul ochilor. De asemenea, este posibil ca artista să aibă conturată linia maxilarului și a bărbiei cu materiale de umplutură dermică non-chirurgicale”, a declarat medicul estetician. Până în prezent, Christina nu a vorbit despre operațiile estetice, dacă are sau nu!

Totuși, se pare că vedeta este foarte mulțumită de corpul ei. Recent, aceasta  a postat pe rețelele de socializare în care apare o imită perfect pe Marilyn Monroe. Aproximativ 750.000 de persoane i-au apreciat look-ul, printre care și pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton.

Christina Aguilera este o mamă sexy!

Christina Aguilera este mamă a doi băieți copii, Max Liron Bratman 12 ani și Summer Rain Rutler de cinci ani. Primul copil este fiul lui Jordan Bratman, cel cu care artista a fost căsătorită timp de aproape șase ani, iar fetița este fiica chitaristului Matthew Rutler, cel cu care artista are o relație de aproape un deceniu. Xtina se bucură nespus de o carieră de succes și se simte o femeie împlinită. Pe lângă asta, rolul de mamă i se potrivește perfect, după cum a spus chiar ea. ‘Maternitatea este ceva foarte natural pentru mine. Cred că o nouă încredere în tine vine odată cu statutul de mamă. Mă simt foarte încrezătoare în forţele proprii şi foarte sexy’, a precizat solista după ce a născut prima oară. Încă de pe vremea aceea, artista se gândea să mai aibă un copil,  iar șapte ani mai târziu a adus-o pe lume pe Summer. Între timp, vedeta s-a luptat cu kilogramele în plus și a trecut printr-un divorț dureros. „Îmi place la nebunie să fiu ca o mamă ursoaică, să le ofer copiilor și celor dragi sprijin, putere şi siguranţă şi să ştiu că acesta este cel mai important job din lume pentru mine”, mai spunea Christina Aguilera.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: