Redactia.ro
Home » Monden » O recunoști? Acum e o cântăreață internațională, iubită de milioane de oameni din întreaga lume

O recunoști? Acum e o cântăreață internațională, iubită de milioane de oameni din întreaga lume

GALERIE FOTO (2) O recunoști? Acum e o cântăreață internațională, iubită de milioane de oameni din întreaga lume

Este una dintre cântărețele care au dus numele României peste hotare, adunând milioane de fani la nivel de mondial. Pe de altă parte, este una dintre cele mai controversate artiste de la noi din țară, mulți contestându-i talentul muzical. Vă dați seama despre cine e vorba?

O recunoști? E renumită internațional

În imaginea de față era o copilă de 6-7 anișori, care pășea pentru prima dată pe scena muzicală. Îmbrăcată în costum popular, artista încerca o carieră în muzica ușoară. Peste ani, însă, și-a schimbat orientarea muzicală și chiar a dat naștere unui alt gen muzical, devenit fenomen la nivel internațional.

Ați recunoscut-o? Da, e Inna. Născută pe numele Elena Alexandra Apostoleanu, Inna și-a început cariera muzicală fiind ghidată de mama și bunica sale, ambele cântărețe. „Am crescut înconjurată de muzică. Mama era cântăreață de muzică populară, bunica mea cânta și ea, chiar și bunicul meu avea o voce plăcută. El a fost cel care m-a sfătuit să cânt în corul Bisericii. Mai târziu, am început să iau lecții de canto, să merg la concursuri și festivaluri. Și de aici, a început drumul meu în muzică”, a mărturisit artista, într-un interviu mai vechi.

O recunoști? Acum e o cântăreață internațională, iubită de milioane de oameni din întreaga lume
O recunoști? Acum e o cântăreață internațională, iubită de milioane de oameni din întreaga lume

Inna, printre primii artiști români de succes la nivel internațional

Pe lângă O-Zone și Akcent, Inna a dus numele României pe scenele muzicale internaționale. De fapt, ea este primul artist european care a depășit 1 miliard de vizualizări pe Youtube, iar publicația The Guardian a numit-o unul dintre cele mai mari exporturi ale României. Inna a reușit cu fiecare single să se impună în topurile muzicale de peste hotare, cot la cot cu artiștii consacrați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini