Redactia.ro
Home » Monden » Irina Rimes, diagnosticul crunt pus de medici. Boala a transformat-o

Irina Rimes, diagnosticul crunt pus de medici. Boala a transformat-o

GALERIE FOTO (6)

Irina Rimes, diagnosticul pus de medici: „Problemele mele sunt de natură ginecologică”. Boala a transformat-o.

Celebra cântăreață din Moldova a fost externată după ce, în ultima zi a anului 2019 a fost supusă unei intervenții. Irina Rimes a ajuns de urgență la spital. Vedeta PRO TV a făcut declarații despre diagnosticul pe care medicii i l-au pus, dar și despre tot ce i s-a întâmplat în spital. Artista a fost internată timp de patru zile în Spitalul Elias din capitală. Provocată de mai mulți internauți să dezvăluie diagnosticul pe care medicii i l-au pus, mai ales că mesajul ei după externare a fost însoțit de o imagine în care apar organele sexuale interne ale femeii, ea a răspuns tranșant că nu își dorește să facă nimic public.

“Nu doresc să dezvălui istoricul problemelor mele de sănătate, mai ales că sunt de natură ginecologică. Unele lucruri trebuie să rămână private”, a scris talentata cântăreață într-un comentariu la postarea ei de pe Instagram.

Irina Rimes, diagnosticul crunt pus de medici. Boala a transformat-o: “Umflată la față, vânată pe sub ochi și…”

Atât fanii cât și prietenii artistei au înțeles că juratul ”Vocea României” avea nevoie doar de puțină încurajare și compasiune, nedorind să-și dezvăluie cele mai grele probleme prin care trece. Așa că mesajele de susținere au început să curgă. Inna, Delia și Lino Golden sunt doar trei dintre celebritățile care au lăsat comentarii îcurajatoare.

“Sănătate multă! Și am fost operată de endometrioză tot de dr Filipescu, un doctor extraordinar”, “Sănătate și multe binecuvântări! Dumnezeu are grijă de oamenii minunați! ????❤”, “Însănătoşire grabnică dulcinee, mereu să fii cu zâmbetul pe buze, mereu razele de soare să îți călăuzească paşii în viață. iar acel dram de noroc să te însoțească pretutindeni (Îmi cer scuze dacă am îndrăznit să fiu obraznic pentru faptul că am scris «dulcinee», însă, aşa am simțit să aştern pe această pagină virtuală şi aşa eşti «Tu», de fapt ????). Cu respect din Israel, Sorin ????????????????” sunt doar trei dintre comentariile lăsate de fani la postarea juratei de la “Vocea României”.

Irina Rimes, despre timpul petrecut în spital

„În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătură de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt și eu că e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afară și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever. A doua zi am petrecut-o tot în reanimare, am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize.

Astăzi( n.r. 2 ianuarie 2020) am mai tras câteva dureri infernale dar după ce mi-au sos tubul din burtă , m-am simțit ca nouă. Umflată la față, vânătă pe sub ochi și pe la toate incheieturile, am intrat frumoasă de tot in 2020. Dar nu-i bai. Astăzi am “răsfoit” instagramul și toate postările erau despre “ce m-a învățat 2019” . Am stat să mă gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic.“

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: