Redactia.ro
Home » TV » Cât de mult s-a chinuit Maria Dragomiroiu până a ajuns celebră. Dramele din viața artistei

Cât de mult s-a chinuit Maria Dragomiroiu până a ajuns celebră. Dramele din viața artistei

Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră, iar cariera ei muzcială se întinde pe decenii întregi. Toți românii o știu, îi cunosc piesele și repertoriul, dar puțin sunt cei care au aflat ce trecut dureros a avut aceasta.

Dramele din viața Mariei Dragomiroiu

Cântăreața de muzică populară a suferit enorm înainte de a deveni celebră. Chiar și după aceea, Maria Dragomiroiu a fost urmărită de ghinion și de oamenii răi.

Ea a povestit pe larg aceste detalii neștiute din viața sa, în cartea ei autobiografică, intitulată „Maria Dragomiroiu, cântecul şi dragostea”

Suferința ei a început încă din copilărie, din cauza tatălui ei, despre care spunea că este prea dur.

Vedeta a povestit și că ea și familia ei au fost săraci, așa că nu își permiteau prea multe lucrur și de cele mai multe ori mergeau desculți.

Cred că sunt printre puținele persoane care nu tânjesc după copilărie și nu-și mai doresc să fie copil. Copilaria mea a fost una grea pentru că am avut un tată destul de dur, poate prea dur pentru niște copii care nu înțelegeau despre ce e vorba și carora tot timpul le era frică. Am fost și foarte săraci și nu aveam cu ce să ne îmbrăcăm bine, să ne încălțăm bine… Și la țară trebuia să mergi cu vitele și dacă erai desculț era foarte greu. Mi-aduc aminte cum fugeam foarte repede ca să nu aibă timp vârful pailor să intre în talpă. Asta nu uiți niciodată”.

După tatăl ei, un alt bărbat a intrat în viața ei și i-a cauzat multe probleme și lacrimi. Este vorba despre socrul ei, care la un moment dat a amenințat-o cu o foarfecă, în timp ce era însărcinată. Frica și teroarea erau la ordinea zilei din cauza acestuia.

”Când se afla în crize, ne ameninţa cu cuţitul. Când eram însărcinată cu Ileana în şapte luni, s-a înfuriat, nu ştiu de ce, s-a repezit la mine şi a vrut să mă înţepe în burtă cu o foarfecă mare. Dar Ion (n.r. soţul ei) i-a dat peste mână şi astfel am scăpat. Nu era un om rău, dar nu mai ştia de el, amesteca medicamentele de depresie cu băutura, iar efectele erau devastatoare. Când mai rămâneam la el, dormeam cu cuţitele sub pat. Era imprevizibil. Plângeam tot timpul… Cât am fost gravidă cu Ileana, ochii mei nu cred că s-au uscat vreodată din cauza lacrimilor”, povestește Maria Dragomiroiu.

Vedeta s-a născut în 1955, în județul Vâlcea, dar s-a mutat de acolo la București, unde a absolvit liceul de muzică. De atunci, cariera ei muzicală a început să prospere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: