Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cât de sănătos este să mâncăm slănină cu ceapă. Ce spune medicul Vlad Ciurea: „Noi trebuie să mâncăm, în special, ce am învățat să mâncăm în copilărie”

Cât de sănătos este să mâncăm slănină cu ceapă. Ce spune medicul Vlad Ciurea: „Noi trebuie să mâncăm, în special, ce am învățat să mâncăm în copilărie”

Metoda eficientă prin care adormi mai ușor! Ce trebuie să faci în fiecare seară? Așa procedează medicul Vlad Ciurea

Cât de sănătos este să mâncăm slănină cu ceapă și ce spune renumitul medic Vlad Ciurea despre asta. Cât de benefică este combinația alimentară, dar și câtă cantitate ar fi recomandat să consumăm. Iată amănunte.

Cât de sănătos este să mâncăm slănină cu ceapă. Medicul Vlad Ciurea: „Noi trebuie să mâncăm, în special, ce am învățat să mâncăm în copilărie”

Vin sărbătorile, iar de la masă nu vor lipsi slănina și ceapa. Iată și ce crede prof. doctor Vlad Ciurea despre această combinație alimentară.

Răspunsul este: un echilibru. Să știm ce ne face rău! Tuturor ne place slana cu ceapă. Tuturor! Dar totul cu măsură! Acesta este răspunsul, să ții lucrurile în echilibru! Și să știi clar, că și vârsta contează, că la o anumită vârstă arzi mai mult, la alta mai puțin.

(…)

Noi trebuie să mâncăm, în special, ce am învățat să mâncăm în copilărie. Acele prime elemente se implementează în celule noastre și cer.

Degeaba ardeleanului eu îi duc pe masă cele mai formidabile feluri de pește, de fructe de mare, că ardeleanul zice: No, apoi pentru mine cel mai bun pește e porcul!

Nu poți, pentru că schimbi structura. Este foarte greu, mai trebuie o generație ca să ne educăm, iar noi de aici mâncăm într-un anumit fel. E foarte greu să schimbi alimentația. În primul rând, alimentația sănătoasă pe care o știm și o credem este alimentația pe care o cere organismul și suntem, mai mult sau mai puțin, sclavii acestei alimentații.

Sursa: medicul Vlad Ciurea, la Antena 3 CNN

Băutura care îți ia oboseala. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Un pahar este suficient”

Există o băutură care îți ia oboseala și este la îndemâna oricui. Este vorba despre vinul roșu, băutura care ne poate ajuta să scăpăm de oboseală, cu condiția să fie consumat ocazional și în cantități mici, spune prof. dr. Vlad Ciurea.

„Vinul roșu este bun când ești foarte obosit. Poți să bei un pahar de vin roșu când ești obosit și imediat îți ia oboseala. Altfel, vinul sau șprițul se bea cu măsură, de digestie și de plăcere, nu bei ca să te intoxici”, a recomandat prof. univ. dr. Vlad Ciurea, medic neurochirurg la Antena 3 CNN.

Cât de sănătos este să mâncăm slănină cu ceapă. Ce spune medicul Vlad Ciurea: „Noi trebuie să mâncăm, în special, ce am învățat să mâncăm în copilărie”
Foto: Antena 3 CNN
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: