Redactia.ro
Home » Monden » Cât de schimbată este Dulce Maria din serialul „Îngerașul”! Incredibil cu ce se ocupă Daniela Aedo la 23 de ani după ce s-au terminat filmările

Cât de schimbată este Dulce Maria din serialul „Îngerașul”! Incredibil cu ce se ocupă Daniela Aedo la 23 de ani după ce s-au terminat filmările

Daniela Aedo a reprezentat personajul „Dulce Maria” în „Îngerașul”.

Daniela Aedo, cunoscută pentru rolul adorabil al micuței Dulce María Larios din telenovela „Carita de ángel” („Îngerașul”), este astăzi o tânără de 28 de ani cu o viață plină și diversificată. Telenovela, care a avut premiera în anul 2000, a devenit rapid una dintre cele mai iubite producții pentru copii, urmărită de milioane de telespectatori din întreaga lume.

Daniela a făcut furori la doar 5 ani

La vârsta de doar 5 ani, Daniela a cucerit inimile publicului cu chipul ei angelic și personalitatea sa carismatică. După ce a crescut sub lumina reflectoarelor, Daniela a făcut o schimbare de carieră și a explorat lumea muzicii, demonstrând că talentul ei nu se limitează doar la actorie. Absolventă a prestigiosului Berklee College of Music, Daniela acum compune și cântă la chitară, având un profil activ în social media unde împărtășește cu fanii săi detalii din viața sa.

Într-o recentă postare pe rețelele de socializare, Daniela a dezvăluit cum a ajuns să joace în „Carita de ángel” printr-un concurs de împrejurări, nedorită neapărat de părinți să urmeze o carieră în actorie, dar pasiunea ei pentru performanță a fost evidentă încă de la o vârstă fragedă. De-a lungul anilor, Daniela a participat și în alte telenovele populare precum „Vivan los niños” și a făcut dublaje pentru seriale Disney și filme mexicane.

Daniela Aedo are o comunitate uriașă de fani

Cu toate schimbările prin care a trecut, Daniela Aedo își păstrează frumusețea și inocența care au făcut-o atât de îndrăgită în rolul Dulce María. Fanii ei de pe Instagram, unde are peste 663.000 de urmăritori, și pe TikTok continuă să fie captivați de evoluția ei și o susțin în noile sale proiecte.

Fanii ei fideli nu încetează să îi aducă laude: „O, cât de mult am iubit-o pe fetița aceea”, „Iubesc această telenovelă, mai ales personajul tău dulce și spiritual”, „Ești o frumusețe totală încă de când erai mică”, „Vei fi mereu chipul meu de înger, atât de frumoasă”, „Încă mai ai tandrețea lui Carita de ángel”. Daniela Aedo rămâne în inimile multora nu doar ca o fostă stea a telenovelelor, ci ca o artistă completă și o inspirație pentru  tinerii care își doresc să își urmeze pasiunile.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: