Redactia.ro
Home » Monden » Cât l-a costat pe Alex Bodi inelul cu care a cerut-o în căsătorie pe Daria Radionova? Bianca Drăguşanu se va enerva teribil

Cât l-a costat pe Alex Bodi inelul cu care a cerut-o în căsătorie pe Daria Radionova? Bianca Drăguşanu se va enerva teribil

GALERIE FOTO (2) Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și Daria Radionova

Complicate mai sunt căile dragostei! După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi s-a întors la fosta sa iubită, Daria Radionova, pe care a și cerut-o de nevastă. Buclucaș în această poveste este chiar inelul de logodnă, pentru că acesta este același pe care l-a refuzat Bianca Drăgușanu.

Cât a costat inelul cu care Alex Bodi a cerut-o de soție pe Daria Radionova

Inelul cu pricina nu a costat mai puțin de 10.000 de euro, fiind o bijuterie spectaculoasă, decoară cu diamante. Atât de special, de fapt, încât Alex Bodi a decis să ceară două femei în căsătorie cu același inel.

În vara anului trecut, Bianca Drăgușanu a primit acest inel de 10.000 de euro de la Alex Bodi, atunci când s-au căsătorit. Lucrurile nu au mers prea bine între ei, așa că în primăvara acestui an, cei doi au divorțat și Bianca Drăgușanu i-a înapoiat inelul. După mai multe împăcări și despărțiri, Alex Bodi i-a oferit din nou inelul Biancăi Drăgușanu, dar aceasta a refuzat, susținând că trebuie să fie sigură de snetimentele lui înainte de a da curs relației. Într-un final, a treia cerere în căsătorie nu a mai avut loc, cel puțin pentru Bianca Drăgușanu, căci Alex Bodi a luat inelul și i-a propus să fie soția lui fostei sale, Daria Radionova.

De fapt, el a făcut acest lucru chiar cu puțin timp înainte de a fi arestat.

inelul
inelul

”Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea”, a spus Alex Bodi pentru AntenaStars.

Alex Bodi o iubește mai mult pe Bianca Drăgușanu decât pe Daria Radionova?

Tutuși, chiar dacă cea care poartă acum inelul e Daria Radionova, apropiații spun că Alex Bodi o iubește tot pe Bianca Drăgușanu.

„Alex a iubit-o foarte mult pe Bianca, iar dacă mă întrebi pe mine el încă mai iubește. Cu Daria are doar un moment de rătăcire, însă cu Bianca el se simte ca acasă. El a lăsat-o pe Daria amanet în Monaco după ce a aflat că Bianca a fost în Turcia, că are pretendenți.

Deci nu a suportat gândul că poate fi cu altul, că altul îi face curte. El înnebunea când se întâmpla lucrul ăsta. A luat avionul, a venit în țară, a făcut-o să-l ierte și apoi s-a afișat cu ea peste tot. Daria a văzut, nu a mai zis nimic atunci, dar a continuat să-l caute, deși el era cu Bianca”, au spus surse din anturaj pentru Fanatik.

Alex Bodi, 30 de zile la pușcărie. De ce este acuzat

Alex Bodi este suspect înttr-un dosar de prostituție și șantaj, astfe că își va petrecere următoarea lună în spatele gratiilor.

“ Sumele mari de bani obţinute de inculpaţi din exploatarea sexuală a victimelor.  Modalitatea şi consecinţele comiterii faptelor (recrutarea victimelor prin inducere în eroare şi prin specularea vulnerabilităţii lor). Agresivitatea extremă a inculpaţilor. Amploarea activităţii infracţionale – număr mare de membri ai grupării infracţionale şi al victimelor. Raza extinsă de acţiune a grupării infracţionale, mare parte din membri fiind şi în atenţia autorităţilor germane. Datorită acestor lucruri apreciez că privarea de libertate a inculpaţilor (n.r. – printre care şi Alex Bodi) este necesară pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică şi desfăşurarea în bune condiţii a procesului penal”, notează procurorii în referatul cu propunere de arestare preventive

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: