Redactia.ro
Home » Monden » Daria Radionova, surpriză romantică de la iubitul ei. Ce cadou i-a făcut Alex Bodi din spatele gratiilor

Daria Radionova, surpriză romantică de la iubitul ei. Ce cadou i-a făcut Alex Bodi din spatele gratiilor

GALERIE FOTO (2) Daria Radionova, surpriză romantică de la iubitul ei

Daria Radionova trăiește o poveste de dragoste unică cu Alex Bodi, având în vedere că este se află în spatele gratiilor, după ce a fost săltat de mascați în urmă cu o săptămână. Cu toate astea, afaceristul nu se sfiiește să-și surprindă iubita, chiar dacă se află la secție. Acesta i-a trimis un buchet de trandafiri personalizat, aceasta fiind foarte emoționată de gestul făcut de iubitul său.

Daria Radionova, surpriză romantică de la iubitul ei. Ce cadou i-a făcut Alex Bodi din spatele gratiilor

Daria Radionova formează un cuplu cu fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi. Tânăra în vârstă de 27 de ani este alături de partenerul său, chiar dacă acesta se află în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Cu toate astea, Bodi nu a uitat să fie un gentlemen și i-a trimis iubitei sale un buchet personalizat cu trandafiri. Aceștia sunt roz și negri, culori preferate alea blondinei din Republica Moldova. După ce i-a comandat iubitei sale buchetul, la scurt timp, acesta a ajuns la destinație, făcând-o fericită pe Daria.

Când se afla într-una dintre mașinile iubitului său, Daria a făcut un scurt story cu florile. Cu doar câteva zile înainte să fie ridicat de mascați, Bodi a recunoscut că are o relație cu Daria. “Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea”, a declarat fostul soț al Biancăi Drăgușanu într-un interviu oferit pentru Antena Stars. Publicul nu se aștepta la asta, având în vedere că afaceristul doar ce se despărțise de Bianca Drăgușanu. Cei doi s-au mai despărțit în trecut, dar puterea dragostei învinge întotdeauna. Ei bine,se pare că de această dată, Daria Radionova i-a sucit mințile lui Alex Bodi.

Buchetul de flori trimis de Alex Bodiî

Alex Bodi, arestat pentru 30 de zile

În urmă cu o săptămână Alex Bodi a fost săltat chiar din casa sa de către mascați. Acesta este acuzat de trafic de persoane, proxenetism și șantaj. Auroritățile susține că afaceristul ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, fiind acuzat și de o infracțiune de șantaj. Procurorii DIICOT au filat de mult timp o rețea de trafic de persoane pentru a o destructura, aceasta fiind condusă de locotenentul unui interlop, din închisoare. Tinerele erau obligate să se prostitueze în cluburi de noapte, majoritatea dintre ele fiind violate, în timp ce altele erau vândute. Potrivit unui comunicat de presă al DIICOT, l-a scurt timp după destructurare s-a stabilit că liderul grupării în timp ce se afla în închisoare și alți deținuti au folosit rețelele de socializare pentru a recruta fete. Aceștia le promitea un viitor strălucitor, profitând de starea sa de naivitate. După ce au ieșit din închisoare, aceștia le-au transportat pe fete în statele occidentale, precum Germania, Spania, Italia sau Marea Britanie.

De multe ori, victimele erau ținute în imobile închiriate de către liderul grupării infracționale, acestea fiind transportate zilnic la locurile unde erau obligate să se prostitueze. De asemenea, fetele erau permanent controlate și supravegheate, iar sumele de bani erau luate de membrii grupării. Banii luați de pe urma acestora erau investiți în afaceri imobiliare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: