Redactia.ro
Home » Știri » Cât plăteau părinţii ca să-şi lase copiii la „grădiniţa groazei” din Popești-Leordeni, unde erau terorizaţi de educatoare

Cât plăteau părinţii ca să-şi lase copiii la „grădiniţa groazei” din Popești-Leordeni, unde erau terorizaţi de educatoare

Cum a fost găsit un copil de 2 ani din Alba, după ce a plecat singur din grădiniță. Supraveghetorii nici măcar nu și-au dat seama că băiețelul lipsește

Mai mulți copii erau maltratați de îngrijitoarea unei grădinițe private din Popești-Leordeni. Polițiștii din orașul Popești Leordeni s-au sesizat din oficiu, după ce cazul a ajuns în presă.

Femeia în vârsta de 24 de ani a fost identificată și va fi chemată la audieri, iar grădinița a fost închisă vineri pentru nereguli.

Părinţii plăteau 1.600 lei/lună

Fără să știe de ororile la care erau supuși zilnic copiii lor, părinții plăteau lunar grădiniței sume cuprinse între 1.100 lei și 1.600 lei. Mai mult, în cazul în care nu ajungeau la timp pentru a-și prelua copiii aceștia plăteau 25 lei pentru 30 de minute de întârziere, conform rtv.

Administratorul grădiniței private susține că educatoarea ar fi fost concediată imediat ce a primit sesizarea din partea părinților. Femeia de 24 de ani, mamă la rândul ei, a fost identificată de polițiștii din Ilfov și anunțată că va fi chemată să dea explicații în fața unui procuror pentru comportamentul său.

Copiii, jigniţi de educatoare

Părinții care au avut copiii înscriși la grădinița din Popești-Leordeni i-au acuzat pe patroni că au ascuns comportamentul educatoarei.

În spațiul public a apărut o filmare de patru ore realizată cu camera ascunsă în care aceasta este surprinsă în timp ce îi amenința pe bieții copii cu violența fizică, mai susţine sursa amintită.

”De câte ori ţi-am repetat să nu te mai trânteşti în perete? De câte ori? Taci din gură! Mişcă-te pe scaun că aşa îmi vine să vă dau câte una, să vă dau cu capul de pereţi, să vă zboare creierii!

Eşti urât cu spume! Şi căţelul lui mamaie e tuns mai frumos!”, a mai ţipat educatoarea către copii. Un alt pasaj audio i-a îngrozit de-a dreptul pe părinţi. „Eşti proastă de bubui!

Zi-mi lunile anului că te dau cu capul de masa asta! Începe să spui lunile anului, eu nu te aud. Ianuarie! Tu joacă-te cu nervii mei, că dacă intri pe mâinile mele, ți-o iei rău de tot.

Stai cum trebuie pe scaun”, ar fi spus educatoarea în înregistrări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: