Redactia.ro
Home » Știri » Cât plătesc românii din toată țara la întreținere: „Șoc și la noi! A fost 700 și ceva!” / „Efectiv, m-a apucat plânsul”

Cât plătesc românii din toată țara la întreținere: „Șoc și la noi! A fost 700 și ceva!” / „Efectiv, m-a apucat plânsul”

Creșterea semnificativă a costurilor la întreținere, un șoc financiar pentru locatarii de blocuri. Cât vor plăti românii la iarnă

Românii din toată țara sunt îngroziți de banii pe care trebuie să îi dea la întreținere. Iată cât plătesc românii din Oradea, Iași și București și nu numai pentru luna noiembrie a anului trecut, de exemplu, și ce comentarii au făcut în mediul online, acolo unde s-au plâns unii altora.

Cât plătesc românii din toată țara la întreținere: „Șoc și la noi! A fost 700 și ceva!” / „Efectiv, m-a apucat plânsul”

Pentru foarte mulți dintre români, plata întreținerii le dă bătăi de cap lună de lună. O femeie din București a anunțat în mediul online că are de plătit 846 de lei întreținerea pe luna noiembrie 2022, iar mulți români, din toată țara, au spus cât au și ei de plată pentru aceeași lună.

„Dragii mei, cât ați plătit voi întreținerea pe noiembrie? Eu aseară am avut un șoc, efectiv m-a apucat plânsul. Am plătit 846 de lei. Este normal? Apartament 4 camere, 98 mp, 2 persoane, sector 6, București. Căldură de la RADET plus apă, gaze, salarii (100 de lei), reparații etc”, a spus ea pe grupul de Facebook Buget de familie.

„Plătiti super bine la 4 camere. Eu dau la apartament de două camere 900 lei, in București. Acum cativa ani am stat in alt apartament mult mai mare, tot in aceasi zona si plateam mai putin de jumate fata de unde stau acum”, i-a dat cineva o replică.

„Bucuresti. Soc si la noi a fost. Vreo 700 si ceva. 3 camere, 70 mp, doar 2 persoane, copiii nu sunt trecuti. 300 era doar caldura si 180 lei apa calda. Care caldura nu prea e, apa calda la fel…”, a spus o femeie care stă în București, pe același grup.

„Exemplu: in Brașov am centrala proprie și mi-a venit gazul 540 de lei. La București avem căldură de la rețeaua orașului și a fost 350 de lei. Ambele apartamente sunt menținute la 21.5 grade. Și în București sunt băgate și lumina, femeia de serviciu, apa, gunoiul etc. Deci ar fi trebuit sa vina mai mult în București. Dar a ajuns viața în Brașov mai jalnică decât în București”, a spus o altă persoană.

„400 ron întreținerea București-Berceni, 3 camere, 2 persoane, 60 m pătrați, neanvelopat, căldură la pausal. Afișată în decembrie pentru noiembrie. 200 ron doar căldura”.

„IAȘI – Întreținerea (adică lista de la asociație) 146 lei – 2 persoane (fără căldură, centrală proprie)”.

„3 camere, 68 mp, 2 adulți și un bebeluș (în medie să zic cam 8-9 mc de apă pe luna), căldură RADET, anul trecut am plătit și 890 lei întreținerea. Pe noiembrie doar pe jumătate de luna cu căldură am plătit 680 sigur pe decembrie mă voi speria cât va veni. La noi numai cpi asociație e 65 lei lunar, plus salariu femeie de servici, lumina pe scară, senzorul, chirie asociație etc. Constanța”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: