Redactia.ro
Home » Monden » Cât s-a îngrășat Nicole Cherry de când este însărcinată! Ce pofte are artista

Cât s-a îngrășat Nicole Cherry de când este însărcinată! Ce pofte are artista

GALERIE FOTO (3)

Nicole Cherry a povestit cum decurge sarcina și ce schimbări s-au produs de când a ales să devină mămică! Mai mult, artista a spus și câte kilograme s-a îngrășat de când este gravidă. 

Cât s-a îngrășat Nicole Cherry de când este însărcinată

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste din România, având o mulțime de fani care o adoră. Vestea că va aduce pe lume un copil i-a făcut pe toți să se bucure pentru ea, iar acum, cântăreața trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

De curând, artista a vorbit despre sarcină și despre schimbările care s-au produs în viața ei de când este gravidă. Artista a dezvăluit că totul este normal în viața ei și că nu are pofte așa cum a crezut. Mai mult, se pare că aceasta a luat doar un kilogram și jumătate de la începutul sarcinii.

Cât s-a îngrășat Nicole Cherry de când este însărcinată! Ce pofte are artista

Recent, cântăreața a fost surprinsă de paparazzii spynews.ro la piscină, iar din imagini se poate vedeta că Nicole Cherry arată foarte bine, chiar și cu acest kilogram pus pe ea. Însărcinată în patru luni, iubita lui Florin Popa a spus că nu are pofte deloc și că totul este absolut normal până acum. În momentul de față, Nicole Cherry are aceeași alimentație, fără dulciuri și produse nesănătoase. Mai mult, superba cântăreață a mărturisit că va naște la începutul lunii decembrie, dar mai ales, că speră ca fiica sa să fie Săgetător.

“Nu am pofte, este totul absolut normal, nu s-a schimbat absolut nimic. Am un copil care nu vrea, se pare, să-mi schimbe radical viața dintr-odată. Mănânc normal, nu mănânc dulciuri, că nu prea pot. Am aceeași alimentație ca până acum. Săptămâna viitoare fac 4 luni de sarcină. În greutate am luat un kilogram jumătate. În decembrie ar trebui să nasc. Săgetător aș vrea să fie, să vină la început de decembrie”, a declarat Nicole Cherry, potrivit ciao.ro.

Motivul pentru care Nicole Cherry a fost panicată la începutul sarcinii

Chiar dacă totul decurge normal și fără complicații, Nicole Cherry a mărturisit că la începutul sarcinii a fost foarte panicată, asta pentru că nu știa ce sex are copilul. Artista a ținut să precizeze că și-a dorit de la început să fie fetiță, deoarece are o mulțime de hăinuțe drăguțe, dar mai ales, alta este relația mamă-fiică, decât mamă-fiu, în concepția frumoasei vedete.

”De când am aflat că o să am fată știam că o să fac o colecție mamă-fiică. Eram puțin panicată la început, când nu știam ce sex va avea copilul, pentru că mi-aș fi dorit poate mai mult să fie fetiță pentru că am mai multe chestii drăguțe cu ce să o îmbrac și că… e mai greu cu băieții. Când ești femeie e mai ușor cu fetițele că știi ce au nevoie, ce trebuie să le spui. Așa… la băieți… probabil știa mai multe tăticul (râde – n.r.)”, a mai spus artista.

De asemenea, Nicole Cherry a vorbit și despre nunta cu iubitul ei. Se pare că marele eveniment va avea loc anul viitor, după ce se va termina pandemia. Chiar și așa, artista susține că este deja totul oficial în ceea ce-i privește și că a primit inelul mult dorit.

”Momentan… noi am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment (nunta – n.r.) să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta”, a mai spus mămica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: