Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry a anunțat sexul copilului. Artista este în culmea fericirii

Nicole Cherry a anunțat sexul copilului. Artista este în culmea fericirii

GALERIE FOTO (3) Nicole Cherry a anunțat sexul copilului.

Nicole Cherry a anunțat sexul copilului. Celebra artistă a anunțat în urmă cu câteva zile că este însărcinată la vârsta de 22 de ani. Nicole trăiește o poveste de iubire alături de Florin, de mai bine de trei ani, iar în curând vor deveni părinți. În urmă cu puțin timp, vedeta a anunțat sexul bebelușului.

Nicole Cherry a anunțat sexul copilului. Artista este în culmea fericirii

Nicole Cherry a anunțat sexul copilului. Artista a ținut secret câteva luni, faptul că este gravidă. Recent, Nicole a anunțat pe rețelele de socializare că așteaptă primul ei copil. Vedeta este împreună cu Florin, iubitul ei de mai bine de trei ani. Miercuri, Nicole susținea că va anunța sexul copilului, în curând, pe rețelele de socializare. Ei bine, în urmă cu puțin timp a anunțat că în doar câteva luni, va aduce pe lume o fetiță.

Vedeta a postat câteva imagini cu burtica, iar la descrierea lor le-a dat marea veste internauților. În urmă cu puțin timp, le-a pus imaginația la încercare susținătorilor ei, astfel încăt să ghicească ce are în burta. De asemenea, Nicole Cherry a postat câteva fotografii de colecție cu ea și cu pisica ei. .”O să avem o CIREȘICĂ”, a scris artista pe Instagram.

La scurt timp, fanii acesteia s-au întrecut în felicitări, iar secțiunea de comentarii este plină de emoticoane cu cireșe.În imagini, vedeta l-a etichetat și pe iubitul ei, Florin Popa. Artista a cam lipstit din lumina reflectoarelor în ultima perioadă dar și de pe site-urile de socializare, ceea ce i-a determinat pe internauți să-și pună semne de întrebare. La doar 22 de ani, cireșica va aduce pe lume o fetiță, mărturisind că este extrem de emoționată. Într-o emisiune tv, Nicole a declarat că lucrurile merg foarte bine între ea și iubitul ei, Florin. La scurt timp după ce s-au cunoscut, s-au mutat împreună.

Nicole Cherry, despre sarcina ei

Vedeta este în culmea fericirii, fiind însărcinată în trei luni și va naște în preajma zilei sale de naștere. Intrată în direct în emisiunea lui Măruță, artista a vorbit despre sarcina sa.”Sunt si mamica, sunt nemachiata acum. Eu o anuntasem pe mama, cumva toti stiau ca ne dorim un copil, cand i-am anuntat ca sunt insarcinată au fost foarte fericiti. Sunt insarcinata in trei luni. Nu zic daca e fata sau baiat, o sa zic asta pe Instagram. Cert este că e unul, nu sunt gemeni. Cand am aflat ca sunt insarcinata m-am bucurat, fiind primul nu conteaza daca e fetita sau baiat, sanatos sa fie copilul. Am 22 de ani, o sa imi fac un cadou de ziua mea, o sa nasc cam în preajma zilei mele de naștere, o sa fie în zodia Sagetator copilul. Dacă ajung la 150.000 de like-uri pe Instagram o să pun o poză prin care anunț ce o să am, așa că lumea trebuie să dea like”, a spus Nicole.

Nicole a povestit cum s-a cunoscut cu iubitul ei, Florin, în vârstă de 30 de ani. „Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență., spunea Nicole Cherry, în urma cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: