Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Florin Popa, tatăl primului copil al artistei Nicole Cherry. Bărbatul este cu 8 ani mai mare decât ea

Cine este Florin Popa, tatăl primului copil al artistei Nicole Cherry. Bărbatul este cu 8 ani mai mare decât ea

Nicole Cherry trăiește cele mai frumoase momente din viață de câteva luni. Artista a confirmat faptul că este însărcinată cu primul ei copil și se pare că ea și iubitul ei Florin sunt în culmea fericirii. Nicoel Cherry a făcut anunțul printr-o piesă cu un mesaj emoționant, la finalul căreia apare împreună cu iubitul ei în timp ce îi ține mâinile pe burtica de graviduță.

Cine este Florin Popa, iubitul artistei

Nicole Cherry trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de tatăl viitorului ei copil. Florin Popa o face fericită pe artistă, iar acum traversează împreună cea mai frumaosă perioadă din viața lor.

Florin Popa a cunoscut-o pe Nicole Cherry chiar prin intermediul tatălui său. El este mai mare decât artista cu 8 ani, dar Nicole a declarat în repetate rânduri că nu o deranjează această diferență de vârstă, ba chiar dimpotrivă o vede ca pe un plus. Iubitul lui Nicole Cherry se ocupă de propria sa afacere, un magazin GSM.

El este foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă. Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos. E bine să ni se mai facă dor. El are 29 şi eu 21 de ani. Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj. Da, aşa s-a întâmplat. (n.r.tatăl ei i-a făcut cunoştinţă cu actualul iubit). (…) Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent.„, declara mai de mult Nicole Cherry.

Nicole Cherry, însărcinată cu primul copil

Nicole Cherry a confirmat oficial că este însărcinată. Artista a postat prima fotografie cu burtica, fiind într-o rochie roșie, care i se mulează pe corp, iar alături de fotografie aceasta a scris un mesaj emoționant, în care își anunța fanii că urmează să devină mămică.

”Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris Nicole Cherry pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: