Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry este însărcinată la 22 de ani! Artista a sărbătorit cu persoanele importante

Nicole Cherry este însărcinată la 22 de ani! Artista a sărbătorit cu persoanele importante

GALERIE FOTO (6)

Este mare fericire în familia lui Nicole Cherry! Artista este însărcinată la vârsta de 22 de ani cu primul ei copil și este pe cale să-și întemeieze o familie. 

Nicole Cherry este însărcinată la 22 de ani! Artista a sărbătorit cu persoanele importante

Dacă în luna ianuarie Nicole Cherry mărturisea că își dorește să devină mămică alături de bărbatul pe care îl iubește, iată că acum visul i s-a îndeplinit, căci mai multe surse au declarat pentru ciao.ro că ”Cireșica” este însărcinată!

Astfel că, Nicole Cherry și partenerul ei de viață, care este cu opt ani mai mare ca și vârstă decât artista, vor deveni părinți pentru prima oară! Recent, ea a sărbătorit cu persoanele apropiate pe ritmul melodiilor lui Damian Drăghici.

Nicole Cherry este însărcinată la 22 de ani! Artista a sărbătorit cu persoanele importante

Nimeni nu se aștepta ca anul acesta frumoasa artistă să dea veastea cea mare apropiaților, dar iată că s-a întâmplat! Frumoasa cântăreață, care a reușit să rupă topurile cu melodiile sale, este însărcinată. Despre ideea de a fi părinte vorbea chiar în luna ianuarie a acestui an, mărturisind că și-ar dori să aibă chiar trei copii, potrivit cioa.ro.

Nicole Cherry este însărcinată la 22 de ani! Artista a sărbătorit cu persoanele importante

”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, mărturisea ea.

Nicole Cherry este însărcinată la 22 de ani! Artista a sărbătorit cu persoanele importante

Nicole Cherry, despre relația cu iubitul ei

Nicole Cherry și Florin trăiesc o poveste de dragoste de aproape trei ani, și deja s-au mutat împreună. La un moment dat, o admiratoare a vrut să știe cum este relația ei cu iubitul său. “Perfectă nu este nicio relație. Deci, clar nu o să spun că este perfectă, dar aș putea spune că este echilibrată. Avem un echilibru care ne ajută să trecem peste orice”, a spus Nicole Cherry pe pagina sa de Instagram.

De asemenea, Nicole a declarat într-un interviu că se înțelege bine cu părinții iubitului său. “Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor”, a spus Nicole.

Florin Popa este cu opt ani mai mare decât Nicole Cherry, și chiar dacă și-au început relația în urmă cu trei ani, aceștia se cunoașteau de mult timp. Important este faptul că tatăl artistei este de acord cu relația lor. În pandemia de coronavirus, cei doi au avut ocazia să-și petreacă mai mult timp împreună, iar din câte se observă, iubirea dintre cei doi este ca în prima zi.

“El este foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă. Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos. E bine să ni se mai facă dor. El are 29 şi eu 21 de ani. Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine”, a declarat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: