Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry a răbufnit pe Internet! „Disperaților, nu vă suport!”

Nicole Cherry a răbufnit pe Internet! „Disperaților, nu vă suport!”

Nicole Cherry nu s-a mai abținut și a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce a fost scoasă din sărite în timp ce se afla în traficul din București. 

 

„Disperaților, nu vă suport!”

Nicole Cherry este o artistă care are tot ce își dorește la doar 22 de ani. Frumoasă, talentată, prin vocea ei a reușit să devină cunoscută în toată țara, dar și peste hotare. Celebra artistă a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul ei, Florin, după care este absolut înnebunită, dovadă fiind ipostazele demne de îndrăgostiți în care s-au afișat de-a lungul timpului.

Nicole Cherry a demonstrat că este puternică și îndrăzneață și nu a avut nicio reținere în a-i pune la punct pe cei care o deranjează. De curând, șatena a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare către cel care a reușit să o facă să-și iasă din minți.

Vedeta a povestit că, în timp ce se afla în trafic, un domn mai bătrân a început să o claxoneze încontinuu, lucru care a enervat-o la culme pe artistă. Nicole Cherry a transmis că mai bine nu l-ar mai folosi, deoarece o fac în mod abuziv și degeaba.

„M-a claxonat un bătrânel de m-a scos din sărite. Nu suport. Ce mă enervează cel mai tare e să claxonezi ca un disperat, să n-ai pic de răbdare când vezi că omul caută un loc de parcare. Ziceți că sunteți nebuni, frate, voi nu știți cum se folosește claxonul. Ar trebui ca unora dintre voi să nu vi-l mai dea. Disperaților, nu vă suport”, a spus Nicole Cherry într-un InstaStory.

 

Nicole Cherry a mers la psiholog

Nicole Cherry i-a sfătuit pe toți cei care o urmăresc să meargă la psiholog să facă acest lucru, dacă simt nevoia. Mai mult, artista a recunoscut că a apelat la serviciile unui psiholog, în trecut. Cântăreața a recunoscut că a avut parte de sesiuni de terapie și le-a recomandat fanilor acre simt nevoia de un ajutor specialziat să facă acest lucru.

Dacă vrei să mergi la psiholog și să faci terapie este perfect normal. Dacă ai nevoie, de ce nu?! Și, da, am fost și eu la psiholog și nu e nimic rău în asta. Este foarte bine dacă-ți conștientizezi problema sau problemele pe care le ai și să le discuți cu o persoană specializată. Este foarte ok”, le-a transmis Nicole Cherry fanilor ei.

Mai mult, cântăreața și-a încurajat fanii, spunând că și ea are momente mai bune și mai puțin bune.

„Am momentele mele. Încerc să le accept, pentru că e normal. Nu poate să fie totul roz în fiecare zi. Cred că foarte mult mă ajută Dumnezeu. Mă rog și mă ajută de fiecare dată când am nevoie”, a mărturisit cântăreața.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: