Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry s-a măritat? Artista a dat cărțile pe față!

Nicole Cherry s-a măritat? Artista a dat cărțile pe față!

GALERIE FOTO (5) Nicole Cherry

Nicole Cherry s-a măritat? Artista reușește să-și ia prin surprindere fanii. De această dată, internauții au rămas uimiți după ce Nicole Cherry a răspuns la cea mai controversată întrebare din ultimul timp, și anume dacă s-a măritat în secret cu iubitul ei? Ce a spus artista?

Nicole Cherry s-a măritat? Artista a dat cărțile pe față!

Nicole Cherry s-a măritat? Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste din România, încă de pe vremea când aceasta era foarte mică. Cu toate că la vârsta ei multe fete se gândesc să facă primii pași în carieră, Nicole deja are un succes formidabil. Artista are succes atât pe plan muzical, cât și pe plan sentimental. Vedeta trăiește o poveste de dragoste alături de Florin Popa, alături de care s-a mutat în urmă cu câteva luni, semn că cei doi au planuri serioase de viitor. Nicole Cherry s-a măritat?

Ei bine, fanii săi s-au întrebat dacă nu cumva Cherry s-a măritat în secret, așa că au decis să afle răspunsul chiar de la ea. Totodată, internauții au întreabat-o pe artistă dacă dorește să devină mamă într-un viitor apropiat, dar Nicole a precizat că deși își dorește să fie mamă, acum nu este însărcinată. Nicole Cherry le-a spus fanilor săi că nu s-a măritat cu iubitul său, așa cum credeau toți.

Nicole Cherry, despre relația cu iubitul ei

Nicole Cherry și Florin trăiesc o poveste de dragoste de aproape trei ani, și deja s-au mutat împreună. La un moment dat, o admiratoare a vrut să știe cum este relația ei cu iubitul său. “Perfectă nu este nicio relație. Deci, clar nu o să spun că este perfectă, dar aș putea spune că este echilibrată. Avem un echilibru care ne ajută să trecem peste orice”, a spus Nicole Cherry pe pagina sa de Instagram. De asemenea, Nicole a declarat într-un interviu că se înțelege bine cu părinții iubitului său. “Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor”, a spus Nicole.

Florin Popa este cu opt ani mai mare decât Nicole Cherry, și chiar dacă și-au început relația în urmă cu trei ani, aceștia se cunoașteau de mult timp. Important este faptul că tatăl artistei este de acord cu relația lor.“El este foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă. Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos. E bine să ni se mai facă dor. El are 29 şi eu 21 de ani. Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine”, a declarat vedeta. În pandemia de coronavirus, cei doi au avut ocazia să-și petreacă mai mult timp împreună, iar din câte se observă, iubirea dintre cei doi este ca în prima zi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: