Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry a confirmat sarcina! Prima fotografie cu burtica: ”De câteva luni trăiesc mai intens”

Nicole Cherry a confirmat sarcina! Prima fotografie cu burtica: ”De câteva luni trăiesc mai intens”

GALERIE FOTO (2) Nicole Cherry a confirmat sarcina! Prima fotografie cu burtica: ”De câteva luni trăiesc mai intens”

Nicole Cherry a confirmat că este însărcinată cu iubitul ei Florin. Cântăreața a dat vestea într-un mod inedit, printr-o fotografie alături de partenerul ei, în care i se poate vedea burtica de gravidă.

Nicole Cherry a confirmat sarcina! Prima fotografie cu burtica

Nicole Cherry a confirmat oficial că este însărcinată. Artista a postat prima fotografie cu burtica, fiind într-o rochie roșie, care i se mulează pe corp, iar alături de fotografie aceasta a scris un mesaj emoționant, în care își anunța fanii că urmează să devină mămică.

De remarcat este faptul că vedeta are câteva luni bune de sarcină, lucru pe care l-a și dezvăluit în mesajul ei. În vârsă de 22 de ani, celebra artistă a ținut să împărtășească bucuria cu fanii ei.

”Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris Nicole Cherry pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Ce relație este între Nicole Cherry și Florin, iubitul ei

Deși au încercat să ascundă foarte mult acest lucru,zvonurile s-au adeverit și cântăreața așteaptă cu nerăbdare să aducă pe lume primul copilaș alături de Florin, iubitul ei în vârstă de 30 de ani.

”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, mărturisea Nicole Cherry, acum ceva timp.

Recent, tatăl lui Nicole Cherry a declarat că își dorește să devină bunic, însă a decis să respecte dorința fiicei sale de a fi ea cea care le dă vestea fanilor.

“Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole. Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan”, a spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: