Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre sarcina lui Nicole Cherry! Tatăl artistei a făcut primele declarații

Adevărul despre sarcina lui Nicole Cherry! Tatăl artistei a făcut primele declarații

GALERIE FOTO (3) Adevărul despre sarcina lui Nicole Cherry! Tatăl artistei a făcut primele declarații

După ce s-a zvonit că fiica lui ar fi însărcinată, Gerge Ghine, tatăl lui Nicole Cherry a făcut primele declarații și se pare că acesta chiar își dorește un nepoțel.

Dacă în ultimele zile s-a tot zvonit că celebra cântăreață Nicole Cherry este însărcinată cu primul ei copil, era normal să urmeze declarațiile persoanelor importante din viața artistei, și cine să fie mai important decât tatăl acesteia.

Tătăl lui Nicole Cherry a făcut primele declarații despre sarcină

George Ghinea, tatăl lui Nicole Cherry, a făcut primele declarații după ce s-a zvonit că celebra cântăreață ar fi însărcinată. El își dorește tare mult să devină bunic. În ultimele zile au apărut zvonuri cum că Nicole Cherry ar fi însărcinată cu primul copil.

Adevărul despre sarcina lui Nicole Cherry! Tatăl artistei a făcut primele declarații

Cântăreața în vârstă de 22 de ani formează un cuplu cu Florin Popa, iar cei doi locuiesc împreună și au o relație stabilă. George Ghinea, tatăl vedetei, a fost cel care a făcut declarații despre presupusa sarcină a fiicei sale. El își dorește tare mult să devină bunic, însă a anunțat că Nicole Cherry nu este însărcinată, pentru moment.

”Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole. Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan”, a declarat George Ghinea pentru impact.ro. Nicole Cherry își dorește să fie o mamă tânără În aprilie 2020, artista în vârstă de 22 de ani a fost întrebată într-un interviu Libertatea când vrea să aibă copii. „În 2, 3 ani. Îmi doresc să fiu mamă tânără”, a răspuns Nicole Cherry la vremea respectivă.

Ce spun Nicole Cherry despre căsătorie

Artista reușește să-și ia prin surprindere fanii. De această dată, internauții au rămas uimiți după ce Nicole Cherry a răspuns la cea mai controversată întrebare din ultimul timp, și anume dacă s-a măritat în secret cu iubitul ei? Ce a spus artista?

Adevărul despre sarcina lui Nicole Cherry! Tatăl artistei a făcut primele declarații

Cireșica este una dintre cele mai apreciate artiste din România, încă de pe vremea când aceasta era foarte mică. Cu toate că la vârsta ei multe fete se gândesc să facă primii pași în carieră, Nicole deja are un succes formidabil. Artista are succes atât pe plan muzical, cât și pe plan sentimental. Vedeta trăiește o poveste de dragoste alături de Florin Popa, alături de care s-a mutat în urmă cu câteva luni, semn că cei doi au planuri serioase de viitor. Nicole Cherry s-a măritat?

Ei bine, fanii săi s-au întrebat dacă nu cumva Cherry s-a măritat în secret, așa că au decis să afle răspunsul chiar de la ea. Totodată, internauții au întreabat-o pe artistă dacă dorește să devină mamă într-un viitor apropiat, dar Nicole a precizat că deși își dorește să fie mamă, acum nu este însărcinată. Nicole Cherry le-a spus fanilor săi că nu s-a măritat cu iubitul său, așa cum credeau toți.

Nicole Cherry și Florin trăiesc o poveste de dragoste de aproape trei ani, și deja s-au mutat împreună. La un moment dat, o admiratoare a vrut să știe cum este relația ei cu iubitul său. “Perfectă nu este nicio relație. Deci, clar nu o să spun că este perfectă, dar aș putea spune că este echilibrată. Avem un echilibru care ne ajută să trecem peste orice”, a spus Nicole Cherry pe pagina sa de Instagram. De asemenea, Nicole a declarat într-un interviu că se înțelege bine cu părinții iubitului său. “Mă înţeleg foarte bine cu viitorii mei socri. Pe ai mei părinți, el îi cunoştea dinainte să fim noi împreună. Lui i-a fost uşor să se acomodeze. Nici mie nu mi-a fost greu, pentru că are nişte părinţi foarte cumsecade. Mă simt bine în compania lor”, a spus Nicole.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: