Redactia.ro
Home » Monden » Legătura surprinzătoare dintre Nicole Cherry și Irisha de la Survivor România. Anunțul făcut de cele două

Legătura surprinzătoare dintre Nicole Cherry și Irisha de la Survivor România. Anunțul făcut de cele două

GALERIE FOTO (5) Legătura surprinzătoare dintre Nicole Cherry și Irisha de la Survivor România

Legătura surprinzătoare dintre Nicole Cherry și Irisha de la Survivor România. Deși fac parte din anturaje diferite, cele două au anunțat că s-au decis să colaboreze, surprinzându-și fanii. Nicole Cherry și Irisha vor colabora pentru o campanie unei colecții realizate chiar de celebra artistă pentru brand-ul său.

Legătura surprinzătoare dintre Nicole Cherry și Irisha de la Survivor România. Anunțul făcut de cele două

Legătura surprinzătoare dintre Nicole Cherry și Irisha de la Survivor România. Irisha a făcut parte din echipa Faimoșilor din competiția Survivor România, dar votul telespectatorilor au trimis-o acasă. Cu toate astea, artista din Chișinău a demonstrat că este puternică și ambițioasă, atrăgând atenția multor persoane. Printre acestea se numără și Nicole Cherry, care a decis să colaboreze cu frumoasa moldoveancă. Celebra artistă a decis să colaboreze cu Irisha pentru campania unei noi colecții realizate chiar de Nicole pentru brand-ul său. Cele două și-au ținut fanii la curent cu tot ce au făcut, iar fosta concurenta de la Survivor România a postat câteva fotografii în care apare în outfit-uri extrem de senzuale.

Dacă stăm să analizăm fotografiile, putem spune că Nicole Cherry și Irisha se înțeleg foarte bine, mai ales pentru că viitoarea mămică le-a transmis susținătorilor săi un mesaj la finalul shooting-ului la care a participat și fosta faimoasă, declarându-se extrem de fericită. „Sunt foarte fericită, am terminat shooting-ul. Oamenii au fost senzaționali, toată echipa. Fetele au fost superbe, vreau să le mulțumesc din suflet. Abia aștept să vedeți pozele și hainele.”, a transmis Nicole Cherry pe Instagram.

Irisha, mândră de colaborarea cu Nicole Cherry

De cealalată parte, Irisha a fost și ea fericită, dorindu-și să le transmită urmăritorilor săi ce colaborare frumoasă a realizat alături de Nicole Cherry. Frumoasa cântăreață le-a spus fanilor săi pe rețelele de socializare că a fost un proiect obositor, dar foarte frumos. Aceasta a îmbrăcat hainele propuse de artistă și s-a simțit foarte bine, motiv pentru care își dorește să o vadă toată lumea în ținutele ce vor fi lansate în curând. „Vai, Dumnezeule mare, am ajuns și acasă. Pe o scară de la 1 la 10, dacă mă întrebați cât de obosită sunt, cam 110. Hai să recapitulăm puțin ziua de astăzi pentru ca să vă dați seama prin ce am trecut și cum mă simt acum. M-am trezit la ora 6:30, am lenevit până la 6:40, ați văzut și voi pe story. La ora 8 ne-am întâlnit toți ca să plecăm spre Constanța.

În jur de 11 am ajuns la Constanța, am intrat imediat la păr, make-up. Am băut cafeluța printre tot ce v-am povestit până acum. (…) Am ieșit în larg, am făcut o serie de poze cu unele ținute senzaționale, mi-au plăcut foarte mult. (…) Pozele și campania o să fie gata în cel mai scurt timp posibil.”, a spus Irisha pe Instagram.

În vârstă de 32 de ani, Irina Ceban, pe numele de scenă Irisha, este din Republica Moldova. A devenit cunoscută în România după ce a participat în emisiunea Bravo, ai stil! unde a reușit să ajungă în Marea Finală. Moldoveanca este cântăreață și stilist, fiind extrem de pasionată de artă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: