Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Vancea se confruntă cu probleme de sănătate, la trei luni si jumătate de sarcină! ”Mi-a fost rău”

Roxana Vancea se confruntă cu probleme de sănătate, la trei luni si jumătate de sarcină! ”Mi-a fost rău”

Roxana Vancea se confruntă cu probleme de sănătate, la trei luni si jumătate de sarcină! ”Mi-a fost rău”

Roxana Vancea este în culmea fericirii pentru că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei! Faptul că în sfârșit va deveni mămică o face să radieze de bucurie. Însă nu totul merge așa perfect, căci frumoasa brunetă se confruntă cu câteva probleme de sănătate. 

Roxana Vancea se confruntă cu probleme de sănătate, la trei luni si jumătate de sarcină! ”Mi-a fost rău”

Roxana Vancea este tare încântată că va aduce pe lume un copil și că și-a găsit liniștea în brațele lui Dragoș. Cu toate acestea, sunt câteva aspecte care-i umbresc fericirea. Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate, care nu-i dau pace.

De când a aflat că va deveni mămică, Roxana Vancea și-a făcut o serie de analize și urmează sfatul medicului cu mare strictețe. Tocmai de aceea a renunțat să facă abdomene, deși este instructor de fitness. Însă nu asta ar fi o problemă, ci durerile de spate care nu-i dau pace. În ultima perioadă, vedetei i-au crescut foarte mult sânii, provocându-i dureri îngrozitoare de spate.

”După ultima ecografie sunt 70% șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic. Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, a mai declarat viitoarea mămică.

Care a fost reacția lui Dragoș când a aflat că va deveni tatic

Roxana Vancea și Dragoș Paiu își doreau de mult timp ca familia lor să se mărească și pentru acest lucru au făcut tot ce le-a stat în putință. Ba chiar, Dragoș a renunțat la suplimentele pe care le lua pentru sală, toate pentru a avea un copil cu vedeta.

Și pentru că totul a decurs cu puțin efort, momentul când a aflat că va deveni tătic l-a emoționat pe marele sportiv. După ce Roxana a fost sigură că a rămas însărcinată, aceasta s-a dus cu testul de sarcină la Dragoș, care stătea pe canapea și l-a anunțat că vor deveni părinți.

”Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, a declarat Roxana Vancea, la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: