Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Vancea este însărcinată! Vedeta va naște peste mai puțin de 6 luni

Roxana Vancea este însărcinată! Vedeta va naște peste mai puțin de 6 luni

GALERIE FOTO (4) Roxana Vancea este însărcinată!

Roxana Vancea este însărcinată! Bucurie mare în familia Roxanei Vancea. Sportiva a făcut anunțul mult așteptat de fanii săi! Vedeta este însărciantă și va aduce pe lume primul său copil în mai puțin de 6 luni. Cum a aflat soțul său, Dragoș, marea veste?

Roxana Vancea este însărcinată! Vedeta va naște peste mai puțin de 6 luni

Roxana Vancea este însărcinată! Vedeta în vârstă de 30 de ani, a anunțat în urmă cu puțin timp că va deveni mămică în mai puțin de 6 luni. Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș, au anunțat pe rețelele de socializare că vor deveni părinți. În urmă cu câteva luni, cei doi spuneau că își doresc foarte mult să aibă un copil împreună, și se pare că minunea s-a întâmplat. Pentru a rămâne însărcinată, Roxana și-a făcut numeroase analize, iar Dragoș a renunțat la suplimentele alimentare pe care le consuma constant.

Fosta iubită a lui Bendeac a postat pe Instagram câteva imagini în care apare alături de Dragoș și Milan, băiețelul pe care soțul ei îl are dintr-o relație anterioară. Alături a scris un mesaj care i-a bucurat pe fanii și apropiații vedetei. „Noi 4 ❤️„. La scurt timp, internauții s-au întrecut în comentarii pentru a-i felicita pe cei doi. „Waaaaa. Felicitări!!! Multă sănătate!! ❤️❤️❤️ sarcina ușoară 😍😍😍😍”, „Felicitari din suflet!!❤️❤️❤️❤️”, „Wowww!!! Felicitari, Rox!!!❤️❤️”. , au fost doar cateva dintre comentariile postate de urmaritorii Roxanei.

Roxana Vancea este insarcinata

Roxana Vancea, însărcinată cu primul ei copil

Roxana Vancea este în culmea fericirii după ce a aflat că în aproximativ 6 luni, va deveni mămică pentru prima oară. Surpriză a fost și pentru Dragos care a aflat că va deveni tătic pentru a doua oară cum nu se poate mai normal. Vedeta a spus că va aduce pe lume tot un băiețel. Deși este pentru prima dată când va naște, Roxana este obișnuită cu rolul de mamă. Aceasta îl consideră pe Milan, ca pe propriul său copil.

Roxana a declarat la o emisiune tv că a trebuit să facă mai multe teste pentru a fi sigură de rezultatul bun. „Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, a declarat Roxana Vancea.

Întrebată dacă s-a confruntat cu schimbări majore din cauza sarcinii, Roxana a spus că nu mai poate face sport și că are probleme cu spatele iar bustul său a crescut în volum din cauza hormonilor. „Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic. Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, a mai declarat viitoarea mămică

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: