Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Vancea, mămică cu normă întreagă. Declarațiile emoționante ale fostei asistente Tv

Roxana Vancea, mămică cu normă întreagă. Declarațiile emoționante ale fostei asistente Tv

GALERIE FOTO (7) Roxana Vancea, mămică cu normă întreagă

Roxana Vancea, mămică cu normă întreagă. Roxana Vancea a reușit să-și construiască o familie, devenind mămică pentru copilul soțului ei. Fosta asistentă Tv a vorbit pentru prima oară despre rolul de mămică și cât de mult i s-a schimbat viața.

Roxana Vancea, mămică cu normă întreagă. Declarațiile emoționante ale fostei asistente Tv

Roxana Vancea, mămică cu normă întreagă. Roxana Vancea s-a căsătorit și are o familie extrem de fericită și specială. Fosta asistentă Tv a emisiunii matinală Neatza cu Răzvan și Dani s-a căsătorit cu Dragoș Paiu, antrenor de fitness. Dragoș are un băiat din căsătoria anterioată, pe care Roxana îl iubește ca pe propriul ei copil. Pentru prima oară, Roxana Vancea a vorbit pentru prima dată despre viața de mămică și cât de mult i s-a schimbat viața. Bruneta a discutat într-un interviu despre fiul său vitreg, Milan și despre soțul său, Dragoș. Antrenoarea de fitness cu un trup de invidiat, a declarat că trăiește o perioadă frumoasă și se consideră extrem de norocoasă. ‘Perioada pe care o trăiesc acum este minunată. Da, sunt fericită că sunt soție și mamă. Așa cum am mai spus, fiecare etapă are farmecul ei, trebuie să ne bucurăm de ce ne rezervă viața și să o trăim cât mai frumos.”, a declarat Vancea pentru Viva.ro.

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac a precizat că s-a adaptat ușor la rolul de mămică și este extrem de recunoscătoare pentru că Milan a acceptat-o în viața lui. „Am intrat în viața lui Milan când el avea un an şi câteva luni. Milan e un copil minunat, nu mi-a fost greu să mă adaptez la noua viață. Felul lui Milan de a fi m-a ajutat foarte mult, având în vedere că el face ca totul să pară foarte simplu. Viața trebuie trăită cu zâmbetul pe buze!„, a mai adăugat Roxana Vancea.

Roxana Vancea si Milan, fiul ei

Roxana Vancea s-a căsătorit

După ce s-a despărțit de Mihai Bendeac în 2013, Roxana l-a cunoscut pe Dragoș, cu care s-a căsătorit anul trecut. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă. Roxana și Dragoș Paiu s-au logodit în toamna anului trecut, iar la câteva săptămâni aceștia și-au unit destinele. Cu toate că nu au copii împreună, vedeta se poate considera o mămică cu normă întreagă, deoarece Milan și-a făcut apariția în viața ei și fosta asistentă îl iubește ca pe propriul copil.

Mai mult, Roxana Vancea poate fi un exemplu de ambiție pentru multe femei care se confruntă cu kilogramele în plus. Bruneta a avut probleme cu silueta în urmă cu câțiva ani, moment în care s-a retras din lumina reflectoarelor. Ei bine, Vancea a surprins pe toată lumea când și-a făcut apariția. Acesta a postat pe rețelele de socializare în care afișează un trup perfect. Roxana și-a schimbat radical stilul de viață și transformându-se complet. A devenit cunoscută pe vremea când a fost asistenta emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Roxana Vancea a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, iar în prezent este instructor de fitness. La momentul actual, Roxana are un trup perfect și tonifiat și ajută multe femei să aibă un corp minunat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: