Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu a spus pe cine vede câștigător la Survivor România 2021. Ce spune sportivul despre competiția din Republica Dominicană

Cătălin Moroșanu a spus pe cine vede câștigător la Survivor România 2021. Ce spune sportivul despre competiția din Republica Dominicană

 La Mulți Ani! Fiul lui Cătălin Moroșanu a împlinit 1 an: „ Sper să fiu un tată bun pentru el. Mereu sunt pe drumuri”

Cătălin Moroșanu a spus pe cine vede câștigător la Survivor România 2021. Au trecut aproape două luni de când a ieșit din competiția Survivor România, dar nu regretă deloc acest lucru. Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Moroșanu a vorbit despre experiența de la Survivor România, dar și pe cine ar vedea câștigător.

Cătălin Moroșanu a spus pe cine vede câștigător la Survivor România 2021. Ce spune sportivul despre competiția din Republica Dominicană

Cătălin Moroșanu a spus pe cine vede câștigător la Survivor România 2021. Sportivul a stat mai bine de trei luni în competiția Survivor România, experimentând cele mai nebănuite sentimente. Cătălin Moroșanu a oferit detalii surprinzătoare din jungla Dominicană, în podcast-ul lui Măruță. Moroșanu nu s-a ferit să vorbească despre aluziile sexuale făcute de concurenți pe insula dominicană. Fostul kickboxer a declarat că Survivor a fost cea mai grea competiție la care a participat. ”Nu ai chef de femei în junglă, nici să dai cu tunul. La un moment dat dimineața, timp de trei luni, credeam că-mi amorțise. Nu există așa ceva, nu mai există atracție sexuală când tu nu ai ce să mănânci. Nu vedeam sâni, fund, nimic acolo! Nu vreau să mai aud în viața mea de , a fost cel mai greu reality-show din viața mea”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Luptătorul K1 a vorbit și despre un potențial câștigător al emisiunii. Potrivit acestuia, Marius Crăciun ar trebui să câștige marele premiu al competiției, având în vedere că tânărul a concurat cu el la emisiunea „Ferma vedetelor”, de la Pro TV. „Aș vrea să câștige Marius Crăciun! Să mai câștige și ăia buni! Eu eram bătrânul de la Survivor, îmi ziceau tătuțu. Eu, când îmi ieșeam din fire, înjuram. Nu puteam eu, ditamai Moroșanu, să mă duc să-i iau la bătaie pe copiii ăia!”, a mai spus Moroșanu.

Moroșanu, colaborare muzicală cu Jador

După ce au petrecut mai bine de trei luni împreună în competiția Survivor România, între Jador și Cătălin Moroșanu s-a format o prietenie frumoasă. La ieșirea din concurs, cei doi s-au reîntâlnit și au decis să facă o melodie împreună. Astfel, luptătorul K1 lansat o piesă în colaborare cu Jador și Lino Golden. Cei trei cântă „Sunt o forță”, piesă pe care, se pare, Moro și Jador au compus-o în perioada în care au stat în Republica Dominicană. Moroșanu nu este la prima astfel de tentativă, el a mai lansat în trecut piesa „Lasa cucu-n pace”, cu Ruby și Dorian Popa, după ce a participat la show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Jador a ținut să precizeze că întreg proiectul, de la idee, formulă și detalii, au fost gândite pe plaja din Republica Dominicană. „Este foarte important pentru mine să știți că ideea acestui proiect, a acestei formule, fiecare detaliu inclusiv cel mai scurt cadru, au fost concepute pe plaja din Republica Dominicană în serile când nu mă aveam decât pe mine și pe Dumnezeu”, a spus el.

De asemenea, Cătălin Moroșanu susține că mulți dintre fanii acestuia l-au criticat pentru că a ales să cânte cu Jador. “Suntem numărul 1 în trending. Am stat la studio până la 3 dimineața să o facem, a fost greu. Fanii mei de pe Facebook, generația mea, au sărit la mine că m-am făcut de râs. Pe Instagram însă și Tik Tok, ăștia tinerii mi-au zis : <Bravo, mă, ești tare!> Trebuie să ținem pasul cu generația asta care vine din urmă”, a mai spus Moroșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: