Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu, tată pentru a doua oară. „Mai facem un copil, eu îmbătrânesc, acum e momentul”

Cătălin Moroșanu, tată pentru a doua oară. „Mai facem un copil, eu îmbătrânesc, acum e momentul”

Cătălin Moroșanu a vorbit despre al doilea copil. Luptătorul își dorește să devină tată pentru a doua oară. Ce declarații a făcut Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu a fost invitat în cadrul unui podcast unde a făcut mai multe mărturisiri, printre care și faptul că își dorește să devină tată pentru a doua oară cât mai curând. Luptătorul și soția sa Georgiana trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 19 ani. Cătălin Moroșanu și Georgiana au împreună o fetiță minunată în vârstă de 10 ani.

Cătălin Moroșanu a declarat că își dorește să mai facă un copil, deoarece fiica sa peste câțiva ani s eva pune la casa ei, iar el cu Georgiana vor rămâne singuri. El a spus că simte că va îmbătrâni, așa că acum este momentul prielnic pentru a mai face un copil.

Cătălin Moroșanu a mărturisit că venirea pe lume al unui al doilea copil va fi o binecuvântare și că acest aspect îl va ajuta foate mult ca pe viitor să dea tot ce e mai bun pentru a avea și cât mai multe reușite pe plan profesional. Cătălin Moroșanu susține că de fiecare dată familia sa i-a dat putere pentru a avansa în carieră.

„I-am zis, bă femeie, hai să mai facem un copil, tu îmbătrânești, eu îmbătrânesc, acum e momentul, că după 40 de ani e mai greu să rămâi însărcinată. Natalis să crască mare și o să zboare de la casa noastră ca o pasare și o să vină celălalt mic care să ne țină bătrânețiile împreună. Mă gândesc să fiu tatic, m-ar ajuta să-mi îndeplinesc următoarele vise, copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult.„, a declarat Cătălin Moroșanu în cadrul unui podcast.

Cătălin Moroșanu vrea să își deschidă propria academie

Luptătorul are planuri mari în viața profesională. El a declarat că își dorește să își deschidă propria academie de luptă. Cătălin a marturisit că își dorește să antreneze și copii care își doresc o carieră în acest domeniu.

Acum că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac mentor. Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting.„,a mai povestit Cătălin Moroșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: