Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu, noi planuri după Survivor România: ”Gata cu cocosul, revenim la normal”

Cătălin Moroșanu, noi planuri după Survivor România: ”Gata cu cocosul, revenim la normal”

Cătălin Moroșanu are noi planuri de viitor, după ce a revenit de la Survivor România 2021. Dacă imediat după ce a părăsit competiția s-a lansat în muzică, printr-o colaborare cu Jador, ”Faimosul” a dezvăluit fanilor că vrea să se axeze mai mult pe carierea sa sportivă, de acum înainte.

Cătălin Moroșanu, noi planuri după Survivor România: ”Gata cu cocosul, revenim la normal”

Cătălin Moroșanu vrea să revină la viața normală, dinainte de Survivor România, în adevăratul sens al cuvântului. Cătălin Moroșan are noi planuri pentru cariera lui sportivă și a dezvăluit fanilor care este visul său, informează playtech.ro

Sportivul i-a invitat pe fani să se uite pe 4 iunie la gala de pe Protv și spune că vrea să se adreseze și ”generației Tik-Tok”, prin demersurile sale. De exemplu, Cătălin Moroșanu a dezvăluit că vrea să devină antrenor.

„Gata cu cocosul, revenim la normal. Gala va fi un show total în direct la Pro TV și pe Pro X, pe 4 iunie, la orele 20:00. După cum vezi, îl avem Andrei Stoica și Pavel Voronin. Îl văd și pe Andrei foarte hotărât, Voronin își va lua revanșa acum, după ce a luat bătaie data trecută. Gala are loc într-o sală din București, fără public. Campionul de necontestat al Greciei se va lupta și el și Ionuț Iancu versus Constantin. Avem nume foarte mari, o nouă generație. Moartea din Carpați a îmbătrânit, Cătăline! A rupt piesa cu Jador și Lino. Ți-am povestit cât m-a pus să înregistrez fiecare cuvânt în parte? La cealaltă melodie parcă a fost mai ușor. E mai ușor să dai niște pumni decât să înregistrezi o piesă. Vreau să mă adresez și generației Tik Tok. Vreau ca lumea să știe cine e Moroșanu și ce face Moroșanu. Visul meu e să mă fac antrenor”, a spus Cătălin Moroșanu în emisiunea ”La Măruță”.

Cătălin Moroșanu: ”Vreau să fac o academie pe partea de arte marțiale cu grupe de copii”

Cătălin Moroșanu a mai mărturisit că vrea să deschidă o academie de arte marțiale pentru copii în viitorul apropiat. De altfel, fostul ”faimos” a menționat că scopul său este să investească în noua generație. Totodată, Cătălin Moroșanu se pregătește și pentru o operație la menisc, după ce reamintim că s-a accidentat la picior la Survivor România.

”Sunt foarte rău la antrenamente! Vreau să fac o academie pe partea de arte marțiale cu grupe de copii. Vreau să investesc în noua generație, în copii. Altfel nu ajungeam aici și nu realizam ce am făcut până acum. Am avut de gând să fac încă o gală la Londra, dar a venit pandemia. Mi-e greu și acum o să am și o operație la menisc, așa că o să mă mai gândesc”, a mai precizat Cătălin Moroșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: