Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu a dezvăluit cel mai mare regret pe care îl are! Ce spune luptătorul despre viața de familie

Cătălin Moroșanu a dezvăluit cel mai mare regret pe care îl are! Ce spune luptătorul despre viața de familie

GALERIE FOTO (2) Cătălin Moroșanu a dezvăluit cel mai mare regret pe care îl are! Ce spune luptătorul despre viața de familie

Deși are o carieră impresionantă, Cătălin Moroșanu are un regret mare peste care nu poate să treacă! Luptătorul a spus totul în cadrul unui interviu. 

Cătălin Moroșanu a dezvăluit cel mai mare regret pe care îl are! Ce spune luptătorul despre viața de familie

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai apreciați luptători, fiind o personalitate foarte cunoscută în televiziune în urma participării lui la diferite emisiuni TV. Deși și-a dedicat mulți ani din viață carierei sportive, se pare că aceasta a venit cu un preț pe care pugilist l-a plătit cu vârf și îndesat. Se pare că acesta nu a fost prezent cum și-ar fi dorit în viața fetiței sale.

Cătălin Moroșanu a mărturisit de curând că cel mai mare regret din viața lui provine tocmai din devotamentul pe care l-a avut față de kickboxing. Pugilistul regretă nespus că nu a fost alături de fiica lui mai mult timp, iar acum vrea să facă o schimbare. Acesta își dorește să petreacă mai mult timp alături de fetița lui, dar și alături de soție. În acest fel, el speră să se revanșeze pentru anii pe care i-a petrecut mai mult în ring.

”Cel mai mare regret al meu e că nu am reușit să stau lângă fetița mea și s-o văd cum crește. Vreau ca în următorul timp să reușesc să stau mai mult lângă ea, să stau și lângă soția mea”, a spus Cătălin Moroșanu într-o emisiune tv.

Cătălin Moroșanu a dezvăluit cel mai mare regret pe care îl are! Ce spune luptătorul despre viața de familie

Mai mult, Cătălin Moroșanu a subliniat că soția lui este cea care îl face să vadă lucrurile cu mai multă claritate, chiar dacă uneori este necesar să fie mai dură. Pentru luptător, soția este ”stâlpul familiei”.

”Eu am război dur acasă, nu e de joacă. E foarte bine. Soțiile noastre sunt stâlpii noștri și câteodată este foarte bine să ascultăm de ele pentru că ele pot vedea altfel lucrurile. Noi vedem într-un fel, ele văd în alt fel și mereu femeia este stâlpul familiei”, a mărturisit luptătorul.

Moroșanu vrea să-și deschidă o academie pentru copiii

De asemenea, celebrul luptător a declarat că în cariera sa urmează să facă o schimbare majoră. După ce s-a întors din competiția Survivor România 2021, Cătălin Moroșanu a decis că e timpul să-și deschidă o academie pentru copiii care vor să învețe să lupte în ring. Totodată, el a menționat că urmează să fie supus unei operații la menisc, motiv pentru care nu va mai fi în ring o perioadă.

”Acum că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac mentor. Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting”, a mai spus Cătălin Moroșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: