Redactia.ro
Home » TV » Descoperire șocantă în locul în care se filmează Survivor România! Armata a intervenit în forță

Descoperire șocantă în locul în care se filmează Survivor România! Armata a intervenit în forță

GALERIE FOTO (2) Descoperire șocantă în locul în care se filmează Survivor România! Armata a intervenit în forță

A fost făcută o descoperire șocantă în Republica Dominicană, în apropierea locului în care se filmează Survivor România 2021. Direcției anti-drog și a marinei au intervenit în forță!

Descoperire șocantă în locul în care se filmează Survivor România! Armata a intervenit în forță

Potrivit primelor informații, operațiunea s-a încheiat cu capturarea a 50 de pachete cu cocaină și 9 baloți de marijuana pe care traficanții încercau să le transporte în Puerto Rico. În timpul acțiunii au existat focuri de armă între soldați și traficanți, însă nu au existat victime.

Acțiunea forțelor dominicane a avut loc în apropierea coastei din localitatea Bayahibe, provincia Atagracia, la doar câțiva kilometri de locul în care se filmează Survivor România 2021. Conform relatărilor din presa locală, agenții anti-drog au reușit să destructureze o grupare de traficanți extrem de importantă pe baza unor informații primite de la serviciile de intelligence.

Descoperire șocantă în locul în care se filmează Survivor România! Armata a intervenit în forță

Ciocnirea dintre militari și traficanți a avut loc la intrarea în aria parcului natural Cotubanama, acolo unde infractorii au observat apariția forțelor de ordine și au deschis focul, înainte să se refugieze în pădure. Agenții anti-drog au luat urma fugarilor și au găsit abandonați în pădure trei saci în care se aflau substanțele interzise. Acestea au fost trimise la expertiză pentru a se afla exact componența chimică a substanțelor, scrie wowbiz.ro.

De asemenea, tot săptămâna trecută, forțele militare din Republica Dominicană au reușit să captureze 450 de pachete cu cocaină într-un terminal al aeroportului din Santo Domingo. Acestea urmau să fie trimise în Europa camuflate într-un transport cu hrană pentru animale.

Concurenții din primul sezon Survivor au tras o sperietură groaznică

Nu este prima dată când concurenții au parte de acțiune în timpul filmărilor. În primul sezon al show-ului Survivor, pe insula Faimoșilor au ajuns, la un moment dat, mai multe persoane necunoscute care au coborât de pe o șalupă. Concurenții au tras o sperietură strașnică, însă s-a dovedit că intrușii erau pașnici și doar își căutau un prieten care dispăruse cu tot cu barcă.

La vremea respectivă, Elena Ionescu a stat de vorbă cu aceștia, după care a primit reproșuri din partea colegilor că s-a expus în fața necunoscuților într-o pereche de pantaloni scurți.

Survivor România este cel mai dur show de televiziune din România, iar concurenții trebuie să îndure foamea și să locuiască în junglă pentru mai multe luni. Atât concurenții cât și echipa de filmare se se află însă într-o locație sigură, fără a exista riscuri din acest punct de vedere. Show-ul Survivor poate fi urmărit la Kanal D, de joi până duminică, începând cu ora 20:00.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: