Redactia.ro
Home » Monden » Drama trăită de Irina Ceban. Faimoasa de la Survivor România a rămas traumatizată: „Mi-a fost frică pentru noul bărbat din viața mea”

Drama trăită de Irina Ceban. Faimoasa de la Survivor România a rămas traumatizată: „Mi-a fost frică pentru noul bărbat din viața mea”

GALERIE FOTO (8) Drama trăită de Irina Ceban

Drama trăită de Irina Ceban. Frumoasa moldoveancă este noua concurentă de la Survivor România, făcând parte din echipa Faimoșilor. Irina a devenit cunoscută după ce a participat la Bravo, ai stil! sezonul 5. Cu toate că este iubită de multă lume, puțini sunt cei care știu că tânăra ascunde o adevărată dramă. Faimoasa a avut o relație de iubire care a traumatizat-o.

Drama trăită de Irina Ceban. Faimoasa de la Survivor România a rămas traumatizată: „Mi-a fost frică pentru noul bărbat din viața mea”

Drama trăită de Irina Ceban. Atât concurenții emisiunii Survivor România, cât și telespectatorii au avut parte o surpriză în urmă cu câteva zile. Patru concurente au intrat în competiție, iar printre ele se numără și Irina Ceban, care face parte din echipa Faimoșilor, alături de Raluca Dumitru. Tânăra este din Republica Moldova și a devenit cunoscută după ce a participat la Bravo, ai stil!, sezonul 5.

Este pasionată de modă și este un adevărat exemplu pentru femei. Cu toate că în prezent Irina este fericită și se bucură de viața sa, aceasta nu a fost întotdeauna perfectă. Irina Ceban ascunde o mare dramă. Tânăra a fost victima unui bărbat gelos și extrem de posesiv care a traumatizat-o. La vârsta de 18 ani a început o relație cu un afacerist mai în vârstă ca ea cu 14 ani. „În momentul în care am început să fim împreună eram mică. 18 ani este o vârstă la care nu știu dacă iei neapărat decizii mature și înțelepte. El era cu 14 ani mai mare decât mine‘, spunea Irina Ceban în cadrul unei emisiuni TV.

Relația celor doi a durat 8 ani, iar coșmarul s-ar fi terminat în momentul în care aceasta s-a mutat în București. Irina Ceban a povestit cu mare durere că totul a fost doar lapte și miere la început, dar pe parcurs, iubitul ei începuse să se schimbe. „La început chiar a fost foarte frumos. Un an și jumătate îmi amintesc spre doi a fost foarte frumos și cu timpul au început să se schimbe lucrurile. Atitudinea și felul în care vorbea, felul în care mă trata. Primul conflict l-am avut la o zi de naștere la un restaurant. S-a enervat. Nu mai știu care a fost motivul. Pur și simplu a bătut cu pumnul în masă, de față cu toată lumea și a început să țipe‘, povestea Irina Ceban de la Survivor.

Irina Celban, terorizată de fostul iubit

Faimoasa de la Survivor România a povestit că fostul iubit o controla în permanență. Îi verifica telefonul, o verifica dacă ieșea cu prietenii și nu îi permitea să plece decât cu fusta până la genunchi. Sătulă de comportamentul omului de lângă ea, Irina a decis să pună capăt relației și să își vadă de viața ei.

Însă, bărbatul nu a renunțat atât de ușor la el. Afaceristul a pus detectivii pe urmele acesteia. „Urmărirea a început în momentul în care am zis că nu mai continuăm relația pentru că nu este posibil. Am vrut să ne despărțim și pentru că nu-i plăcea ceea ce fac. Muzica, scena, modelingul. I se părea că mă expun prea mult.Mașina după mine. Mi-a fost teamă. Am putut să-mi mai fac o relație după doi ani și ceva. Mi-a fost frică pentru noul bărbat din viața mea, dar s-a descurcat’, a mai dezvăluit Irina Ceban de la Survivor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: