Redactia.ro
Home » Monden » Drama lui Cosmin Stanciu de la Survivor România. Ce durere ascunde ”Faimosul”

Drama lui Cosmin Stanciu de la Survivor România. Ce durere ascunde ”Faimosul”

Cosmin Stanciu este unul dintre ”Faimoșii” de la Survivor România. De altfel, este și unul dintre cei mai buni membri ai echipei sale. Dincolo de performanțele sale sportive, Cosmin Stanciu ascunde o dramă de neînchipuit!

Drama lui Cosmin Stanciu de la Survivor România. Ce durere ascunde ”Faimosul”

Cosmin Stanciu de la Survivor România are părinții decedați. Durerea pierderii lor l-a determinat să-și facă tatuaj pe piept, cu chipul acestora. Aflat în Republica Dominicană, Cosmin și-a spus oful în fața telespectatorilor.

”Poate mulți se vor întreba ce reprezintă tatuajul meu. Am și un raspuns, mama și tata! Ambii au murit, dar sunt cu mine peste tot chiar și în Republica Dominicană! Consider că în felul acesta mereu există cineva de acolo de Sus care va avea grija de mine. Pentru ei, am să câștig”, a spus Cosmin Stanciu.

Idila-bomba la Survivor Romania 2021 intre Alexandra Stan si Zannidache. Cine i-a dat de gol? - Kanal D Romania

Concurentul este unul dintre coechipierii de bază ai ”Faimoșilor”. Aduce mai mereu puncte și victorii. De asemenea, în cadrul competiției, Cosmin este mai apropiat de Zanni, Anna și Sebi. Deși Zanni și Sebi sunt mai conflictuali de fel, Cosmin este o fire mai retrasă. De cum a pus piciorul la Survivor România și-a promis că va trece cu brio fiecare probă. „Survivor România este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice”, a declarat Cosmin Stanciu, înainte de începerea competiției din Republica Dominicană

Cu ce se ocupă Cosmin Stanciu în viața reală

 Cosmin Stanciu are 33 de ani și este multiplu campion internațional la karate. A câștigat două titluri de WUKF, șapte de campion european WUKF și șase titluri de campion mondial WUKF. De la o vârstă destul de fragedă a început să facă karate, iar la rândul său îi învață și pe alți copii să practice karate  la C.S. Politehnică Cluj-Napoca. În prezent. este antrenor și preparator fizic la CBS Fitness Corner Cluj.

Cine este iubita lui Cosmin Stanciu

Cosmin Stanciu are o relație frumoasă cu Laura, care-l susține din fața micilor ecrane. După ce ”Faimoșii” au câștigat un joc de comunicare, Cosmin a primit un mesaj frumos de la aceasta.

„Dragă Cosmin, îmi este foarte dor de tine, însă te aștept să te întorci acasă abia după finalul concursului. Vreau să știi că am urmărit toate emisiunile cu sufletul la gură și nu am putut să nu observ evoluția ta impresionantă. Pentru mine ești cu siguranță cel mai bun sportiv de la Survivor și vreau să știi că sunt mândră de tine. Te admir enorm pentru puterea ta de caracter de care ai dat dovadă.Aș vrea doar să-ți reamintesc promisiunea făcută înainte de plecare, și anume că o să fii mereu cu zâmbetul pe buze indiferent de circumstanțele competiției și sper că primirea acestui mesaj o să contribuie mai mult la asta. Te aștept cu drag acasă. Te pup și te îmbrățișez”, i-a transmis Laura lui Cosmin Stanciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: