Redactia.ro
Home » Monden » Cât trebuie să muncească Viorica și Ioniță de la Clejani ca să plătească amenda penală a fiicei lor, Margherita

Cât trebuie să muncească Viorica și Ioniță de la Clejani ca să plătească amenda penală a fiicei lor, Margherita

Cât trebuie să muncească Viorica și Ioniță de la Clejani ca să plătească amenda penală a fiicei lor, Margherita

Cât trebuie să muncească Viorica și Ioniță de la Clejani ca să plătească amenda penală a fiicei lor, Margherita. Fiica Clejanilor a primit o amendă penală de 40.000 de lei, după ce a condus mașina sub influenta substanțelor interzise. Astfel, Ioniță și Viorica de la Clejani trebuie să strângă bani pentru a plăti daunele provocate de fiica lor.

Cât trebuie să muncească Viorica și Ioniță de la Clejani ca să plătească amenda penală a fiicei lor, Margherita

Viorica și Ioniță de la Clejani se numără printre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere din România. Cei doi trec printr-o perioadă aglomerată, având numeroase evenimente, ceea ce îi bucură pe artiști. Cu toate astea, soții de la Clejani trebuie să muncească foarte mult pentru a-i plăti fiicei lor amenda penală de 40.000 de lei, după ce a condus sub influența substanțelor interzise.

În urmă cu doi ani, Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident rutier, fiind sub influența substantelor interzise. Ulterior, autoritățile au decis să o ducă la sediul INML unde i-au fost recoltate probe biologice. Margherita a fost condamnată definitiv pe 29 iunie 2022, de către Curtea de APel din București, la o amendă penală de 40.000 de lei. Dacă în primă instanță vedeta părea să scape doar cu o amendă penală de 16.000 de lei, iată că Judecătorii au decis să schimbe sentinta.

Așadar, amenda de 40.000 de lei va fi plătită de părinții ei, Viorica și Ionița de la Clejani. Un impresar de spectacole a vorbit despre onorariul celor doi artiști. ”Viorica și Ioniță de la Clejani sunt foarte solicitați vara aceasta, de altfel, acest gen de muzică, de petrecere, merge foarte bine. Tarifele, în cazul lor, sunt de 5-8.000 de euro, cu tot cu formație, pentru o petrecere, cu mai multe calupuri de recitaluri. Sunt foarte îndrăgiți, merită banii. Toată vara au nunți , botezuri, evenimente!”, a declarat impresarul pentru ego.ro.

Viorica și Ioniță de la Clejani muncesc pentru a-i plăti fiicei lor amenda penală

Deși au o vară ocupată și vor participa la numeroase evenimente, soții de la Clejani trebuie să îi plătească amenda fiicei lor. Cu toate astea, nu toți banii le intră în buzunar, deoarece aceștia cântă și cu instrumentiști. Astfel, Viorica și Ioniță de la Clejani iau în jur de 3.500 de euro.

De asemenea, si Margherita cântă alături de ei, dar după problemele cu legea, solista s-a retras pentru o vreme de pe micile ecrane. „În momentul de față, Margherita s-a retras deja din muzică, Margherita nu mai cântă. „În momentul de față, Margherita s-a retras deja din muzică, Margherita nu mai cântă, nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă, nu îmi mai place, nu mai este ceea ce vreau eu în momentul de față. Dorința mea cea mai mare este să mă reîntorc în America. Pe mine m-a schimbat foarte mult America. Noi românii vedem numai răul, dar binele nu-l vedem”,  declara ea, în interviul de acum doi ani, pentru emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: