Redactia.ro
Home » Monden » Ce vor face Viorica și Ioniță de la Clejani vara aceasta! Scandalul cu fiul lor nu le-a stricat planurile

Ce vor face Viorica și Ioniță de la Clejani vara aceasta! Scandalul cu fiul lor nu le-a stricat planurile

Ce vor face Viorica și Ioniță de la Clejani vara aceasta! Scandalul cu fiul lor nu le-a stricat planurile

Cu toate că trec printr-o perioadă dificilă, Viorica și Ioniță de la Clejani și-au făcut deja planuri pentru vara aceasta. Se pare că scandalurile provocate de fiul lor nu vor strica nimic din ce și-au programat cei doi cântăreți. 

Ce vor face Viorica și Ioniță de la Clejani vara aceasta! Scandalul cu fiul lor nu le-a stricat planurile

Scandalul cu Fulgy a fost prezent în presa tabloidă timp de câteva săptămâni. Nimeni nu-l mai putea opri pe fiul Clejanilor din a face declarații șocante despre consumul de droguri și vedetele din România. Lucrurile s-au mai liniștit, acum că tânărăul este internat la un centru care să-l ajute să treacă peste problemele lui.

Cu toate că Viorica șin Ioniță de la Clejani au trecut printr-o perioadă dificilă, cu un cumul de sentimente complexe, se pare că cei doi sunt hotărâți să nu lase situația fiului lor să le afecteze cariera profesională. Astfel că, pentru a păstra intactă partea financiară a familiei, cei doi cântăreți au deja toată vara programată de eveniment. Pentru că până la 1 iunie nunțile și botezurile nu s-au ținut, drept urmare acum artiștii sunt dispuși să dea totul pentru a recupera banii pierduți.

”Cântăm toată vara. Ne bucurăm că avem cântări mai ales că am fost afectați și noi de pandemia asta. Avem nunți amânate de anul trecut”, a spus Ioniță de la Clejani, pentru Playtech.ro.

Familia Clejanilor, terorizată de criticile aduse

Este clar că situația din familia Clejanilor nu este prea roz, și asta începând e anul trecut când prima care a creat probleme a fost Margherita, fiica cea mare a artiștilor. Aceasta a fost surprinsă conducând sub influența subtanțelor interzise, iar o perioadă de timp după scandal a ieșit și a făcut declarații șocante.

La un an de la incidentul cu Marga, fratele său în vârstă de 23 de ani, a luat-o drept exemplu și a fost și el prins conducând mașina sub influența substanțelor. După ce s-a aflat în presă despre fapta tânărului, acesta a ieșit la diferite emisiuni și a vorbit despre consumul de droguri, iscând scandaluri cu multe vedete din România.

Iar după toate acestea, pentru că și-a pierdut controlul după ce lumea a început să îi critice, Ioniță a distrus interfonul din fața casei sale pentru a se asigura că nu va mai putea sa îl deranjeze nimeni.

”Dragilor, aveți grijă de copiii dumneavoastră, nu credeți toți oamenii care vin spre dumneavoastră… Spre noi vin. Eu am rupt interfonul și l-am băgat în coșul de gunoi. Știți de ce nu mai am interfon? Pentru că vin fel și fel de oameni la poarta mea. Am acceptat să vină televiziunile acasă, asta e, mi-am asumat… Mi-am rupt interfonul și l-am băgat în gunoi ca să nu mai fim sunați. Nu toată lumea care te pupă… unii îți lasă venin și sunt numai pe interes. Aveți grijă de copii, decât să scrieți mesaje rele este mult mai bine să faci niște povețe, niște sfaturi… E ușor să faci un rău, binele se face greu”, a declarat artistul în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: