Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani a făcut declarații șocante! ”A ajuns lumea să îmi dea mesaje de condoleanțe”

Viorica de la Clejani a făcut declarații șocante! ”A ajuns lumea să îmi dea mesaje de condoleanțe”

Viorica de la Clejani a făcut declarații șocante! ”A ajuns lumea să îmi dea mesaje de condoleanțe”

Viorica de la Clejani a făcut declarații șocante la un post de televiziune despre situația creată de fiul său Fulgy. Tânărul a fost luat de către oamenii legii de la locuință și dus la secția 11 de Poliție din Capitală, după ce ar fi fost reclamat de tatăl lui, în urma unor amenințări.

Viorica de la Clejani a făcut declarații șocante

Familia Clejanilor trece prin momente grele, asta după ce Fulgy a fost oprit de oamenii de legii pentru un control de rutină și a fost supus unui alcooltest, la care a ieșit negativ, iar, mai apoi, a făcut un DrugTest, în urma căruia i-a ieșit un rezultat pozitiv la o substanță interzisă.

În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, mama lui Fulgy a declarat faptul că primește pe social media mesaje de condoleanțe.

”A ajuns lumea să îmi dea mesaje de condoleanțe pe Facebook. Dar se poate așa ceva? Lasă-mă Ioniță să vorbesc că nu mai pot. Lumea ne dorește răul și se bucură atunci când nu ne este bine! Sunt copiii mei și eu îi susțin așa cum sunt. Ăsta e copilul meu. Ce să fac acum, să îl omor? În țara asta nu vrea să mă vadă nimeni bine, dar dacă apari cu lucruri negative, atunci ești văzut și promovat. A greșit și asta e. Să mă lase toată lumea în pace! Sunt foarte nervoasă și supărată pentru că Fulgy e judecat. Ce a făcut? A luat de la gura cuiva? A luat banii cuiva? Să fie lăsat în pace și el și toată familia mea. Să mă lase Ioniță să vorbesc și eu că sunt mama lui până la urmă”, a mărturisit Viorica de la Clejani, citează Cancan.

Care este motivul pentru care Fulgy se comportă așa în ultimul timp

Ioniță de la Clejani a oferit pentru Antena Stars și primele declarații referitoare la reacțiile pe care le-a avut Fulgy, fiul lui, în ultimele zile. Celebrul cântăreț susține că fiul lui, în prezent, ”își caută calea” și apreciază ideea de a fi în centrul atenției.

“Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România și a ales să se facă cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmărește artiștii din afară și face ca ei. Tehnologia depășește interacțiunea umană”, a spus Ioniță de la Clejani.

De asemenea, Ioniță de la Clejani a continuat, potrivit Cancan, și a mărturisit faptul că fiul lui nu este internat, așa cum s-a spus inițial.

“Nu e internat. Ăsta e modelul lui de promovare. Uitați-vă, cum vorbești de lucruri bune, nici dracu nu te bagă în seamă, dar așa….Mi-a spus: «Tu ești bătrân». Exact ce face Snoop Dogg, e modul lui de a se promova. (…). Este foarte talentat: cântă cu chitara bass, cu clapa, este extrem de inteligent și frumos”, a continuat tatăl lui Fulgy.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: