Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy de la Clejani șochează din nou. Acuzații grave la adresa mamei sale, Viorica. „Și ea trage”

Fulgy de la Clejani șochează din nou. Acuzații grave la adresa mamei sale, Viorica. „Și ea trage”

Fulgy de la Clejani nu încetează să ne mai surprindă. După ce a condus sub influența substanțelor interzise, a pornit un adevărat scandal cu Nelson Mondialul, dar și cu Alex Velea și Antonia, tânărul l-a amenințat până și pe tatăl său. După ce au apărut și imagini în care Fulgy de la Clejani îi vorbește șocant de urât mamei sale, Viorica, acesta a mai spus un lucru șocant despre mama sa.

Fulgy de la Clejani spune că și mama sa se droghează

După lungul șir de evenimente petrecute în jurul fiului Clejanilor, nici nu mai știi ce să iei în serios și ce nu. Fulgy de la Clejani a șocat pe toată lumea când a afirmat că și mama sa se droghează. Fulgy se filma în timp ce făcea un live pe stradă și acesta a afirmat că Viorica „ar trage” și ea, artista aflându-se chiar lângă el.

Și ea trage, mama trage cox d-ăla bun!„, a spus Fulgy de la Clejani în live.

Fulgy de la Clejani, adresare șocantă față de mama sa Viorica

Fulgy de la Clejani a făcut un live în timp ce mergea pe stradă alături de mama lui. În imagini se aude cum Viorica de la Clejani îl roagă însistent și în repetate rânduri pe fiul său să închidă live-ul și să nu o mai filmeze. Fulgy de la Clejani se hlizește de mama focului și i se adresează într-un mod care întrece orice imaginație. „Pe ce cânți tu fă?„, i-a spus Fulgy de la Clejani mamei sale.

Viorica de la Clejani își apără copiii cu orice preț

A ajuns lumea sa îmi dea mesaje de condoleanțe pe Facebook. Dar se poate asa ceva? Lasa-ma Ionita sa vorbesc ca nu mai pot. Lumea ne doreste raul si se bucura atunci cand nu ne este bine! Sunt copiii mei si eu ii sustin asa cum sunt. Asta e copilul meu. Ce sa fac acum, sa il omor? In tara asta nu vrea sa ma vada nimeni bine, dar daca apari cu lucruri negative, atunci esti vazut si promovat. A gresit si asta e. Sa ma lase toata lumea in pace! Sunt foarte nervoasa si suparata pentru ca Fulgy e judecat. Ce a facut? A luat de la gura cuiva? A luat banii cuiva? Sa fie lasat in pace si el si toata familia mea. Sa ma lase Ionita sa vorbesc si eu ca sunt mama lui pana la urma.„, a fost mesajul disperat al Vioricăi de la Clejani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: