Redactia.ro
Home » Monden » Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce s-a zvonit că l-a reclamat pe fiul său la Poliție. Care este, de fapt, adevărul

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce s-a zvonit că l-a reclamat pe fiul său la Poliție. Care este, de fapt, adevărul

GALERIE FOTO (2) Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce s-a zvonit că l-a reclamat pe fiul său la Poliție

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce s-a zvonit că l-a reclamat pe fiul său la Poliție. În urmă cu puțin timp, în presa din România s-a vehiculat că Ioniță de la Clejani a depus plângere împotriva fiului său, Fulgy, care ulterior a fost ridicat de autorități și internat la psihiatrie. Invitat în emisiunea lui Măruță, soțul Vioricăi de la Clejani a explicat cum stă situația, de fapt.

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce s-a zvonit că l-a reclamat pe fiul său la Poliție. Care este, de fapt, adevărul

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce s-a zvonit că l-a reclamat pe fiul său la Poliție. Fulgy, fiul Clejanilor a fost în centrul atenției în ultimele zile, după ce a făcut numeroase dezvăluiri șocante în mediul online. Tânărul a acuzat mai multe vedete din showbiz-ul românesc că folosesc droguri. În urmă cu puțin timp, în presă s-a vehiculat că Ioniță de la Clejani și-ar fi denunțat propriul fiu la Poliție, acesta fiind în cele din urmă la Psihiatrie.

Pentru a lămuri acest aspect, lăutarul a vorbit în emisiunea lui Mărută, despre fiul său. Invitat împreună cu soția sa, Viorica, Ioniță de la Clejani a mărturisit că nu și-a reclamat fiul la Poliție, așa cum s-a anunțat, într-un comunicat oficial dat de oamenii legii. Acesta a spus că Fulgy a recurs la toate aceste acuzații, pentru că și-a dorit să capteze atenția oamenilor, inspirându-se din viața starurilor din Statele Unite ale Americii, precum surorile Kardashian, Cardi B sau Snoop Dogg. “Poliția a ajuns acasă, nu a mers el la poliție. Nu, nu am chemat eu Poliția, ziarele scriu. Nu, nu… (…). El urmărește foarte mult ce se întâmplă în afară, la Cardi B, Kardashian, Snoop Dogg și a adoptat strategia lor, e modul lui de a fi în centrul atenției. Când a făcut muzică clasic, nimeni nu a vorbit despre el.(…). La momentul acesta, el s-a oprit, și-a atins scopul: se vorbește doar despre el”, a spus artistul.

Familia Clejanilor

Fulgy nu este internat la clinica de psihiatrie

Referitor la faptul că fiul său a fost internat la clinica de psihiatrie Obregia din Capitală, Ioniță a spus că nu este adevărat. “Se vorbeste doar despre Fulgy si atat. Când apeși F pe Google îți apare Fulgy. Nu s-a ajuns la politie, politia a venit acasa sa ii ia o declaratie, nu am chemat eu politia. Fulgy si a dorit sa se vorbească despre el. Se uita la Cardi B, Kardashiam, Snoop Dogg, el asta si-a dorit, sa se inspire de la ei. Cand canta la pian, nimeni nu il intreba nimic. Acum toate ziarele scriu despre el. El si-a atins scopul. Fulgy nu e internat, este acasa la el, am zis ca e prea mult pentru el. Eu nu spun ca sunt de acord cu ce face el, dar imi zice ca sunt batran si nu stiu.”, a mai precizat soțul Vioricăi de la Clejani.

Fulgy a amenințat mai multe persoane publice, iar printre acestea se numără Alex Velea și Antonia, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Viorica de la Clejani a spus că își dorește ca fiul ei să cânte, dar dacă el nu își mai dorește asta, îl susține din toate punctele de vedere. ”Muzica se face cu dragoste, Măruță, dacă el nu mai simte, eu nu mă pot opune, îl susțin”, a zis și Viorica de la Clejani despre Fulgy.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: