Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy, mesaj dur pentru Alex Velea. Fiul Clejanilor îl acuză pe iubitul Antoniei că el i-a adus drogurile

Fulgy, mesaj dur pentru Alex Velea. Fiul Clejanilor îl acuză pe iubitul Antoniei că el i-a adus drogurile

GALERIE FOTO (2) Fulgy, mesaj dur pentru Alex Velea. (2)

Fulgy, mesaj dur pentru Alex Velea. Face ce face și tot în centrul atenției ajunge. Fiul Clejanilor îi aduce acuzații grave lui Alex Velea, căruia, în urmă cu câteva zile îi lua apărarea, spunând că ar intra și la pușcărie pentru el. Ei bine, se pare că Fulgy și-a schimbat părerea, iar acum îl acuză pe artist că el i-a dat drogurile în ziua în care a fost oprit de polițiști.

Fulgy, mesaj dur pentru Alex Velea. Fiul Clejanilor îl acuză pe iubitul Antoniei că el i-a adus drogurile

Fulgy, mesaj dur pentru Alex Velea. Face dezvăluiri din ce în ce mai serioase. Fulgy, fiul Clejanilor a dat startul dezvăluirilor din interiorul studio-ului lui Alex Velea. Dacă în urmă cu câteva zile declara că ar face orice pentru Alex Velea și Antonia și că artistul nu are nicio legătură cu faptul că a consumat el droguri, acum, Fulgy și-a schimbat părerea. Într-un act de disperare, fiul Clejanilor a spus că Alex Velea i-a adus marijuana. Mai mult, fratele Margheritei din Clejani consideră că subiectul legat de droguri în care el este implicat a fost prea mediatizat, în comparație cu faptele lui Gheorghe Dincă.

Cu o privire disperată, Fulgy a făcut un live în care povestea tot ce s-a întâmplat în seara în care a fost prins drogat de poliție, făcând acuzații grave la adresa lui Alex Velea. „Gheorghe Dincă a violat 6 fetițe b%^$#$#=*ș p#%^ în rasa voastră și nu l-ați arătat le televizor cât m-ați arătat pe mine că am fumat un cui și Alex Velea mi-a adus iarbă, la el am fumat. Ăsta e adevărul! Asumă-ți, Alex Velea, că ai încercat să mă sfidezi. Mi-ai zis că mă faci de h^&$#l. Să moară familia mea de nu te duci la pușcărie. Și tu și la ceilalți mă mai gândesc. Ia uitați, nu am nicio stare acum”, totul e teatru, dar spun adevărul”, a spus Fulgy.

Fulgy, mesaj dur pentru Alex Velea. (1)

Fulgy, mesaj jignitor pentru Antonia

Fiul Clejanilor nu s-a oprit aici. Fulgy a atacat-o și pe Antonia, pe care în urmă cu câteva zile o considera cea mai frumoasă femeie din lume. Acum, tânărul de 23 de ani le-a reamintit oamenilor folosind un limbaj total neadecvat despre căsnicia pe care artista a avut-o cu Vincenzo Castellano. “Dați-i follow lu’ @antonia, care a plecat din p#^@ de șmecher a lui Castellano, nu știți? Aia merită milioane de euro pe ea și frișcă” este mesajul defăimător postat pe IG Story de fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani.

Weekend-ul trecut fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost prins drogat la volanul mașinii sale. Artistul a declarat atunci că vine de la studiul lui Alex Velea, unde s-a întâlnit cu mai multe persoane la un grătar. Atunci, Fulgy a transmis un mesaj emoționant cuplului Antonia-Alex Velea, spunând că este în stare să meargă la închisoare pentru ei. „Vă rog frumos presa, sunt în stare să merg și la pușcărie pentru acești oameni minunați, Alex și Antonia. Au o familie frumoasă și cei mai simpatici copilași. Nu le stricați imaginea din cauza mea, vă rog frumos. Faceți-mă pe mine de râs, nu pe ei, pentru că ei sunt exemplu României de «așa da», a scris Fulgy pe contul său de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: