Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy de la Clejani și-a arătat iubita pe story după ce s-a zvonit că are o relație cu Denisa Despa

Fulgy de la Clejani și-a arătat iubita pe story după ce s-a zvonit că are o relație cu Denisa Despa

Zilele trecute, după șirul de evenimente nu prea fericite, Fulgy de la Clejani a apărut în compania dansatoarei maneliștilor, Denisa Despa. Nu a durat mult până ce au apărut presupunerile că cei doi ar forma un cuplu.

Fulgy de la Clejani a făcut lumină și a spus pe instastory că el și Denisa Despa nu formează un cuplu, iar mai apoi le-a arătat internauților cine este de fapt iubita lui. „Denisa Despa nu este iubita mea, mi-a făcut doar o cafea.„, a spus Fulgy de la Clejani pe story.

Fulgy de la Clejani s-a lăudat cu frumoasa sa iubită internauților și a postat-o în repetate rânduri de două zile încoace. El se afișează alături de o șatenă focoasă, căreia i se adresează cu „iubito” sau „nevasta mea”. Ieri, Fulgy de la Clejani a mers împreună cu noua sa iubită să își cumpere un nou apartament. Cei doi au servit cafeaua împreună iar mai apoi au mers la o terasa de fițe din Capitală. Astăzi, Fulgy de la Clejani a apărut în fața fanilor tot alături de presupusa sa iubită, care ce sa vezi, îi este și șofer de când el a rămas fără permis.

În filmare se vede cum Fulgy de la Clejani nu se poate abține să nu o pupe pe iubita sa și îi spune în repetate rânduri că vrea să o pupe. El pare să fie foarte mândru de noua sa achiziție, dovada fiind numărul mare de filmulețe pe care acesta le face publice cu domnișoara care îl însoțește.

Uitați-o oameni buni pe nevasta mea, careia îi iau apartament aici acum. Sărumana. Sărumâna nevasta mea. Dă-mi să-ți pup și eu mâna în direct. Iubita mea frumoasa hai să ne bem cafeaua. Acuma cumpăr apartament aici. Am spus că atunci când o să îmi găsesc o iubită pe masură o să v-o arăt. Dă-mi să te pup si eu pe mână. Te rog din toata inima mea.(…) vreua și eu să anunț Poliția Română că dacă cumva îmi opriți iubita care îmi este șofer, iubito eu mor. Eu pe iubita mea o pup doar pe obraz. Te iau de nevastă. Îți fac viața frumoasă, te iubesc nevasta mea. Iubita mea vrea fie actriță.„, a spus Fulgy de la Clejani pe story.

Fulgy de la Clejani, consolat de Denisa Despa după scandalurile din ultimele zile

Bomba sexy care a avut grijă să il consoleze pe Fulgy de la Clejani este nimeni alta decât Denisa Despa. Frumoasa dansatoare s-a lăsat filmată si postată de Fulgy de la Clejani în timp ce se afla în bucătăria acestuia. Pare că relația celor doi este una destul de apropiată având în vedere că Denisa Despa apare în imagini îmbrăcată în pijamale. Fulgy de la Clejani o roagă pe focoasa dansatoare să îi facă o cafea.

Îmi faci și mie viața mea o cafea?„, i-a spus Fulgy Denisei Despa.

Sigur că da. Cu lapte?„, a fost răspunsul dansatoarei de manele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: