Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy de la Clejani îl face praf pe Nelson Mondialul. „Tragem amândoi o linie. Îmi permit să mă iau cu tine la trântă”

Fulgy de la Clejani îl face praf pe Nelson Mondialul. „Tragem amândoi o linie. Îmi permit să mă iau cu tine la trântă”

Fulgy de la Clejani a povestit zilele trecute pe story în repetate rânduri că esteamenințat de oameni puși chiar de Nelson Mondialul să îl bată. Fiul Clejanilor a publicat mai multe poze cu mesajele de amenințare pe care le primea din partea acestora. Fulgy de la Clejani a fost foarte afectat de amenințările pe care le-a primit, mai ales că acum trece printr-o perioadă delicată după ce toată țara vuiește despre noua ispravă cu iz penal pe care a facăut-o și anume a condus sub influența substanțelor interzise.

Fulgy de la Clejani a povestit în mai multe story-uri pe contul său de instagram faptul că s-a documentat în privința lui și că a aflat cine îl amenință pe el. Fulgy de la Clejani susține că Nelson Mondialul este doar un bătrân singur care este inclult și needucat, iar singurul lucru pe care îl face este să stea toată zile pe youtube și să se filmeze. Fulgy de la Clejani nu a ratat ocazia să âi demonstreze lui Nelson Mondialul câte proprietăți deține el ți câtă avere are spre deosebire el. Într-un mod foarte ironic, Fulgy de la Clejani i-a cerut scuze lui nelson Mondialul că a vorbit urât la adresa familiei lui.

Domnule Nelson Mondialu, sincer să fiu, nu vă cunoșteam și am stat vreo doua ore să văd cine ești. Bă frate, îmi cer scuze că ți-am vorbit urât și ți-am jignit familia. Dacă știam că ești așa de singur, că nu-l ai nici pe fiitu lână tine…iartă-mă mă, iartă-mă pe mine. Văd un bătrân singur în casă, cu aur, probabil și ăla de la tacsu. Un bătrân care scuipă, care nu respectă codul bunelor maniere față de public și pe care îl urmăresc doar inculții ca el. Tragem amândoi o linie domnule Nelson. Ai dușmănie când vezi pe altul de 23 de ani care a făcut până acum cât n-ai făcut tu toată viața ta. Cu tine îmi permit să mă iau la trântă. Că dacă mă iau cu Brancu, cu ăștia o dau în gardă. (…) Să-ți trăiască ție fiitu ăla și cine mai vrei tu că sigur mai ai copii nerecunoscuți. Ce gagică ai avut tu mă de la mine? Că eu am stat numai cu femei frumoase care le e scârbă de tine. Eu am milioane de euro. ești un bătrân care stă în casă singur și apare pe youtube și cerșește la lume să își ia țigări. Ce vrei să îți arăt bă melcule? Ceasul meu de 33,000 de euro? Bă Nelson, casa aia de acolo e 800-900 de mii de euro și e a mea. Biserica aia am pus 20% să o facă. Aici la București, nu la tine la țară de unde ești tu. Dați-i follow lui Nelson Mondialu că n-are un fan și moare. Plătește femei și el și fiisu.„, a spus Fulgy de la Clejani pe story.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: