Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy șochează din nou. Care a fost reacția halucinantă pe care a avut-o fiul Clejanilor după ce a fost dat afară dintr-un cazino

Fulgy șochează din nou. Care a fost reacția halucinantă pe care a avut-o fiul Clejanilor după ce a fost dat afară dintr-un cazino

Fulgy de la Clejani a intrat din nou în belele. După ce de câteva zile scandalurile de țin lanț de acesta, se pare că în acest weekend a iscat un adevărat scandal după ce a fost dat afară dintr-un cazino. Fiul Clejanilor a avut o reacție halucinantă față de bodyguardul sălii de jocuri de noroc.

În weekend, Fulgy de la Clejani a făcut o vizită într-un cazino din Capitală și cel mai probabil în urma comportamentului său, paza sălii de jocuri de noroc a fost nevoită să îl poftească afară pe fiul Clejanilor. Se pare că Fulgy de la Clejani a refuzat cu orice preț să poarte masca obligatorie în cadrul cazinoului, drept pentru care a fost dat afară.

Fulgy de la Clejani nu a fost prea fericit când a fost bruscat spre ieșire, așa că a început să îl amenințe pe bodyguardul cazinoului, mai apoi și scuipându-l în față.

Vin cu Fane a lui Văncică acum şi te omorâm cu bătaia. M-a bruscat băiatul ăla. Staţi aşa că îl găsesc pe Fane a lui Văncică. Vrei să mă bat cu el? Ferească Dumnezeu. Acum merg cu Fane şi îl omorâm, să moară familia mea.”, a spus Fulgy de la Clejani pe live.

Fulgy de la Clejani, pierderi de sute de mii de euro la cazino

Fulgy de la Clejani a povestit în cadrul unui interviu că a avut o perioadă în care pierdea sume imense la jocurile de noroc. Acesta a mărturisit că cifrele pe care le-a lăsat în sălile de jocuri au depășit valori de sute de mii de euro.

Eu, într-un an aproximativ, am văzut pe statisticile de la Google, Youtube, am aproape un milion de euro de la YouTube. În afară de asta, am 6-7 apartamente, 3-4 terenuri de 5000 de metri pătraţi şi vreau să fiu dezvoltator imobiliar, să merg pe şantier la 7 de dimineaţa. Nu-i problemă, învăţ.Am pierdut la cazino sute de mii de euro, bani făcuţi de mine. Sunt în viaţă, am putere, şi promit că într-un an sunt milionar fără să fac nimic, doar zic pâs. Eu nu mai cânt nici măcar alături de familia mea, că îmbrăcat de 10.000 nu pot să mă duc la o nuntă şi să-i fac plăcerea unui om care vorbeşte prost.„, a povestit Fulgy de la Clejani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: