Redactia.ro
Home » Monden » Ioniță de la Clejani l-a reclamat la Poliție pe fiul său Fulgy. A fost ridicat de poliție și internat la spitalul de psihiatrie

Ioniță de la Clejani l-a reclamat la Poliție pe fiul său Fulgy. A fost ridicat de poliție și internat la spitalul de psihiatrie

Întorsătură de situație în scandalurile care îl vizează pe Fulgy de la Clejani. Tatăl său, Ioniță de la Clejani l-a reclamat la Poliție.

Fulgy de la Clejani trece printr-un coșmar. După ce de o săptămână este în atenția presei prin prisma faptului că a condus sub influența substanțelor înterzise. Mai apoi a intrat in conflict cu Nelson Mondialul și și-a adunat brigada din lumea interlopă pentru a-l „liniștii” pe acesta.

După ce a iscat un întreg conflict cu Alex Velea și Antonia, mai apoi făcând un întreg scandal la o sală de jocuri de noroc, Fulgy a ajuns pe mână poliției. Șocant este faptul că acesta a fost ridicat de poliție chiar din cauza unei plângeri făcute de tatăl său, Ioniță de la Clejani.

Se pare că Fulgy de la Clejani l-a amenințat chiar pe tatăl său într-un live de pe youtube, iar acest sătul fiind de tot circul pe care fiul său îl face, a pun mână pe telefon și a anunțat autoritățile.

Conform informațiilor apărute în presă, Ioniță de la Clejani, a mers seara trecută la Secţia 11 Poliţie, unde a depus o plângere pentru ameninţare împotriva fiului său Fulgy. Polițiștii au intrat în alertă și l-au ridicat pe Fulgy chiar de la domiciliul său. Acesta a fost agitat și recalcitrant la apariția forțelor de ordine și ulterior dus la secție. După ce a fost audiat, Fulgy a fost transportat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din Bucureşti.

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept. Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare.„, a fost comunicatul Poliției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: