Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy de la Clejani surprins în timp ce îi vorbește urât mamei sale Viorica. „Pe ce cânți, fă, tu?”

Fulgy de la Clejani surprins în timp ce îi vorbește urât mamei sale Viorica. „Pe ce cânți, fă, tu?”

Fulgy de la Clejani nu încetează să ne mai surprindă. După ce a condus sub influența substanțelor interzise, a pornit un adevărat scandal cu Nelson Mondialul, dar și cu Alex Velea și Antonia, tânărul l-a amenințat până și pe tatăl său. Recent, au apărut publice imagini în care Fulgy de la Clejani îi vorbește șocant de urât mamei sale, Viorica. Cum a putut Fulgy de la Clejani să i se adreseze mamei sale intrece orice imaginație.

Fulgy de la Clejani, adresare șocantă față de mama sa Viorica

Fulgy de la Clejani a făcut un live în timp ce mergea pe stradă alături de mama lui. În imagini se aude cum Viorica de la Clejani îl roagă însistent și în repetate rânduri pe fiul său să închidă live-ul și să nu o mai filmeze. Fulgy de la Clejani se hlizește de mama focului și i se adresează într-un mod care întrece orice imaginație. „Pe ce cânți tu fă?„, i-a spus Fulgy de la Clejani mamei sale.

Ioniță de la Clejani l-a reclamat la poliție pe Fulgy?

S-a zvonit că Ioniță de la Clejani și-ar fi reclamat fiul la poliție în urma unor amenințări pe care Fulgy i le-a spus. Prezent în cadrul unei emisiuni televizat, Ioniță de la Clejani a făcut lumină și a precizat că nu el a chemat poliția și că zvonurile sunt false.

Poliția a ajuns acasă, nu a mers el la poliție. Nu, nu am chemat eu Poliția, ziarele scriu. Nu, nu… (…). El urmărește foarte mult ce se întâmplă în afară, la Cardi B, Kardashian, Snoop Dogg și a adoptat strategia lor, e modul lui de a fi în centrul atenției. Când a făcut muzică clasic, nimeni nu a vorbit despre el.(…). La momentul acesta, el s-a oprit, și-a atins scopul: se vorbește doar despre el. Se vorbeste doar despre Fulgy si atat. Când apeși F pe Google îți apare Fulgy. Nu s-a ajuns la politie, politia a venit acasa sa ii ia o declaratie, nu am chemat eu politia. Fulgy si a dorit sa se vorbească despre el. Se uita la Cardi B, Kardashiam, Snoop Dogg, el asta si-a dorit, sa se inspire de la ei. Cand canta la pian, nimeni nu il intreba nimic. Acum toate ziarele scriu despre el. El si-a atins scopul. Fulgy nu e internat, este acasa la el, am zis ca e prea mult pentru el. Eu nu spun ca sunt de acord cu ce face el, dar imi zice ca sunt batran si nu stiu.„, a spus Ioniță de la Clejani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: