Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani a vrut să meargă la Asia Express. Cine a împiedicat-o să meargă în aventura vieții sale

Viorica de la Clejani a vrut să meargă la Asia Express. Cine a împiedicat-o să meargă în aventura vieții sale

GALERIE FOTO (4) Viorica de la Clejani a vrut să meargă la Asia Express.

Viorica de la Clejani a vrut să meargă la Asia Express. Celebra artistă a mărturisit că și-a dorit să participe în cel de-al patrulea sezon al emisiunii Asia Express, difuzată pe Antena 1. Cu toate astea, planurile Vioricăi de la Clejani au fost date peste cap. Cine a intervenit?

Viorica de la Clejani a vrut să meargă la Asia Express. Cine a împiedicat-o să meargă în aventura vieții sale

Viorica de la Clejani a vrut să meargă la Asia Express. În al doilea sezon al emisiunii Asia Express, Margherita de la Clejani a mers împreună cu Iuliana Luciu pentru a câștiga marele concurs. Din păcate, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost nevoită să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate. Acum, în cel de-al patrulea sezon, mama sa și-ar fi dorit să facă parte din cele nouă echipe din concurs. Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, Viorica de la Clejani și-a promovat noua melodie în colaborare cu Connect-R, plecat în aventura vieții sale.

Artista a declarat că și-ar fi dorit să participe și ea în competiția show-ului de la Antena 1, dar soțul său i-a stricat planurile. Viorica a declarat că dacă ar fi mers la Asia Express, nu și-ar mai făcut operație la stomac. De asemenea, soția lui Ioniță de la Clejani a mărturisit că speră ca celebrul artist Connect-R să se întoarcă acasă cu marele premiu. „Îl iubesc pe Connect-R, să dea Dumnezeu să câștige la Asia Express. Și eu trebuia să fiu acolo, dar nu m-a lăsat ăsta pentru că are contracte. Cu ăsta (n.r. Ioniță de la Clejani) m-aș fi dus. Așa nu m-aș fi operat la stomac, m-aș fi dus să fac foamea, vorbeam cu ei acolo, ei pe limba lor, eu pe a mea.”, a zis Viorica.

Viorica de la Clejani a vrut sa mearga la ASIA EXPRESS

Margherita de la Clejani s-a îmbolnăvit la Asia Express

Asia Express este o competiție prea puternică pentru unii concurenți. Margherita de la Clejani a experimentat și ea aventura concursului, dar în cele din urmă s-a ales cu o infecție la rinichi. Chiar dacă acasă avea aceeași problemă, în Sri Lanka afecțiunea s-a agravat, pentru că a stat în ploaie, în frig și vânt, iar acest lucr i-a pus capac.

Deși fiica Clejanilor și-ar fi dorit să meargă până în finală, aceasta a fost nevoită să părăsească competiția. „N-a jucat deloc teatru. Este în spital. Are o infecție la rinichi, cu care se pare că a venit de acasă, dar s-a agravat aici. E mai bine pentru ea să plece acasă, căci ar însemna să facă transfuzie aici și ar fi mai bine să facă asta acasă, unde să fie alături de cei dragi„, a spus Gina în emisiune.

Ulterior, Iuliana Luciu, cu care Margherita a avut numeroase conflicteb în timpul concursului, a vorbit despre starea de sănătate a acesteia. „Eu eram centrată pe concurs și îmi doream foarte tare să rămân în competiție. Deși au existat tensiuni între noi, Marga nu este deloc un om rău, nu am simțit că a spus ce a spus din suflet, ea săraca era la limita puterilor. Este artistă, ea are alte calități, printre care o voce minunată, pentru care merită apreciată. Indiferent ce spun haterii, Marga are farmecul și hazul ei. Este adevărat că nu aș mai pleca cu ea la un astfel de drum, pentru că nu are rezistență fizică și psihică”, a spus Iuliana Luciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: