Redactia.ro
Home » Monden » Viorica de la Clejani, o nouă reacție nervoasă la adresa unui jurnalist: ”Pleacă de aici, că-ți dau… !”

Viorica de la Clejani, o nouă reacție nervoasă la adresa unui jurnalist: ”Pleacă de aici, că-ți dau… !”

GALERIE FOTO (2)

Viorica de la Clejani și-a arătat, din nou, colții față de jurnaliști. Nervoasă că este întrebată de fiul ei, Fulgy, artista nu a mai rezistat și a adresat vorbe dure la adresa presei.

Viorica de la Clejani, o nouă reacție nervoasă la adresa unui jurnalist: ”Pleacă de aici, că-ți dau… !”

Scandalul drogurilor în care este implicat fiul ei, Fulgy, o scoate din minți pe Viorica de la Clejani. Cântăreața a ajuns iar la capătul răbdărilor, față de întrebările jurnaliștilor și a adresat vorbe dure acestora. Întrebată despre ce se întâmplă în ultima vreme cu fiul ei, Viorica de la Clejani l-a amenințat pe un jurnalist și l-a făcut ”nebun”.

„Pleacă de aici, că-ți dau… ! Pleacă de aici, că eu nu mai vreau să vorbesc cu voi! Nu mă interesează de tine, ești nebun?!”, i-a spus Viorica de la Clejani unui jurnalist, țipând, relatează Antena 3.

Anul trecut, Viorica de la Clejani a atacat chiar în direct un jurnalist de la Antena 3. În timp ce o reporteriță relata despre scandalul acuzațiilor de consum de droguri despre artistei, Margherita, Viorica de la Clejani a aruncat către aceasta cu o sticlă de lapte. Ulterior, a atacat-o pe jurnalistă, dar și pe cameraman cu un furtun cu apă.

Fulgy a recunoscut, în urmă cu câteva zile, că a consumat droguri. Ba chiar se speculează că ar fi acum internat într-un spital de psihiatrie, dar părinții neagă zvonul. Viorica de la Clejani a explicat, de altfel, că indiferent de scandal, Fulgy este ”puiul ei”.

„Fulgy e puiul meu indiferent de ceea ce se întâmplă! Și va rămâne puiul meu până voi închide ochii! Pentru mine fiul este cea mai prețioasă ființă de pe acest pământ. Celor răutăcioși le spun doar atât: Dumnezeu să vă ierte și să vă fie țărâna ușoară, că oricum sunteți vii”, a scris Viorica de la Clejani pe contul ei de Instagram, de curând.

Cum își apără fiul Ioniță de la Clejani

Totodată, invitați în cadrul emisiunii ”La Măruță”, Viorica de la Clejani și Ioniță au spus că Fulgy a iscat întreg scandalul pentru a fi în centrul antenției, inspirându-se de la artiști internaționali, precum: Cardi B sau Snoop Dog. Ioniță de la Clejani a mai precizat că Fulgy este acasă și că nu l-a denunțat la poliție, ci poliția a venit acasă, să-l interogheze, conform protocolului.

”Nu s-a ajuns la Poliție. Poliția a venit acasă. Nu am chemat eu Poliția. Fulgy și-a dorit să se vorbească de el. Se uită foarte mult la reality show-uri și la ce fac artiștii din America. Sunt câțiva artiști de la care el se inspiră: Cardi B, Kardashian, Snoop Dogg. Abordează felul lor de a se promova și asta a făcut. La momentul ăsta, se vorbește doar despre Fulgy. Dacă pui litera F pe Google, se vorbește despre Fulgy. Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a întrebat de el. Fulgy a avut o emisiune și are o emisiune care se numește Moft TV. El a văzut că nu e chiar atât. Dar când începi să faci lucrurile astea gen Cardi B, gen Snopp Dogg, toată lumea vorbește despre tine. E modul lui… Presa scrie despre tine ce vrea. Presa le înflorește, le sucește…

El de vreo două, trei zile este în conflict cu Poliția. Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu știu ce s-a mai întâmplat, aseară a trebuit să dea o declarație pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Dar la momentul ăsta, s-a oprit. Și-a atins scopul lui, se vorbește numai despre el. 

Fulgy locuiește singur, este ok, și-a atins scopul. Am zis că este prea mult, acum trebuie să își înceapă activitatea lui. Ăsta este modelul de promovare pe care el și-l dorește. Și uitați-vă cum se întâmplă. Când vorbești de bine, nu te bagă nimeni în seamă. Cum ai vorbit despre scandaluri și alte lucruri, toată presa este pe tine. Ca drept dovadă, erau toți în fața casei.Și atunci, nu aș spune că sunt de acord cu ce face el. Pentru mine e un mijloc de promovare american, eu sunt român. Îmi spune că eu sunt bătrân, că nu știu eu”, a povestit Ioniță de la Clejani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: