Redactia.ro
Home » Monden » Ce face Margherita în timp ce Fulgy este protagonistul unui scandal monstruos? Viorica de la Clejani a spus totul

Ce face Margherita în timp ce Fulgy este protagonistul unui scandal monstruos? Viorica de la Clejani a spus totul

Ce face Margherita în timp ce Fulgy este protagonistul unui scandal monstruos? Viorica de la Clejani a spus totul

Fulgy a fost protagonistul unui scandal mosntru în ultima vreme, iar în tot acest timp, lumea se întreabă ce face sora lui mai mare! Margherita de la Clejani stă departe de probleme în această perioadă.

Ce face Margherita în timp ce Fulgy este protagonistul unui scandal monstruos

Familia Clejanilor continuă să fie în atenția presei de mai bine de două săptămâni, din momentul în care Fulgy a fost oprit de către oamenii legii și testat pozitiv la consumul de cannabis. Problemele se țin lanț de fiul Vioricăi și al lui Ioniță, care a fost din nou ridicat de către poliție, în miez de noapte. Și cum Fulgy este cap de listă în tabloide, întrebarea care stă pe buzele tuturor este legată de ceea ce face Margherita în tot acest timp.

Margherita se ține departe de tot ceea ce înseamnă scandal în această perioadă, asta pentru că este de ajuns scandalul creat de fratele său. Viorica de la Clejani a dezvăluit astăzi în cadrul unei emisiuni TV că fiica sa este bine și că se dedică în totalitate magazinului său de haine. Tânăra se focusează pe carieră și stă departe de cancanuri.

Invitată astăzi în cadrul unei emisiuni TV, artista a declarat că fiica ei este foarte bine și că se dedică în totalitate magazinului său de haine. Același lucru îl putem observa și pe contul de Instagram al vedetei, care postează aproape zilnic creațiile sale.

”Marga este bine, cu magazinul ei, cu rochițele ei”, a declarat Viorica de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

Fulgy nu este internat la Spitalul Obregia

Deși s-a spus că Fulgy ar fi internat la Spitalul Obregia după ce ar fi fost recalcitrant și agresiv cu oamenii legii, Ioniță de la Clejani a demontat acest lucru. În cadrul emisiunii TV în care a fost invitat, artistul a spus că fiul său este bine, nu este internat și că își va relua cât de curând activitatea.

”El de 2-3 zile e în conflict cu Poliția. Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu știu ce s-a mai întâmplat, aseară a trebuit să dea o declarație pentru tot ce s-a întâmplat. Dar acum s-a oprit, și-a atins scopul ca să se vorbească despre el și se oprește. Își reia activitatea lui. Fulgy nu e internat. Locuiește singur, e ok. I-am pus stop, că și-a atins scopul. Ăsta e modelul de promovare pe care și-l dorește.

E major, nu pot să-l oblig să facă altceva. (…) Își dorește să devină amfitrion, a făcut și o emisiune. (…) În același timp suntem și părinți, în același timp nu putem fi de acord cu toate lucrurile care se vehiculează în presă, dar nici nu putem obliga copiii ăștia să facă ca noi”, a spus Ioniță de la Clejani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: