Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Fulgy înainte să consume droguri! Fiul Clejanilor este schimbat total – FOTO

Cum arăta Fulgy înainte să consume droguri! Fiul Clejanilor este schimbat total – FOTO

GALERIE FOTO (6) Cum arăta Fulgy înainte să consume droguri! Fiul Clejanilor este schimbat total - FOTO

Fulgy este în centrul mai multor scandaluri din ultima prioadă. Fiul Clejanilor a fost prins consumând droguri, iar de atunci a început o serie de declarații șocante care l-au făcut să fie criticat și judecat.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani a reușit să se certe cu multe vedete din România și să piardă încrederea în persoanele apropiate, iar asta din cauza consumului de stupefiante care l-au dus pe acest drum. Puțini își mai amintesc însă cum arăta Fulgy înainte să consume droguri.

Cum arăta Fulgy înainte să consume droguri

Fulgy a fost implicat în mai multe scandaluri în ultima vreme. Fiul Clejanilor a fost prins drogat la volan, s-a certat cu angajații unui cazino, iar mai apoi a început să amenințe mai multe vedete, printre care Antonia, Alex Velea, Bianca Drăgușanu și, viitorul ei soț, Gabi Bădălău, dar și pe tatăl lui.

Cum arăta Fulgy înainte să consume droguri! Fiul Clejanilor este schimbat total - FOTO

Toate aceste lucruri au dus la internarea lui de către părinți la Spitalul Obregia din Capitală. Nu este pentru prima dată când băiatul Clejanilor ajunge pe mâinile medicilor, asta pentru că, în urmă cu trei ani, el a fost tratat și la Spitalul pentru Toxicodependențe şi Psihiatrie “Sf. Stelian” și, ulterior, părinții lui au decis să-l trimită și la o clinică de dezintoxicare din Spania.

Fulgy a avut norocul să se nască într-o familie de mari artiști, care i-au oferit tot ceea ce a vrut, ba chiar mai mult. Tânărul s-a bucurat de o viață la care unii nu au curaj nici măcar să viseze. Deși părinții lui și-au dat toată silința să îl țină departe de probleme, Fulgy a ajuns într-un anturaj neadecvat, care l-a introdus consumului de droguri.

Cum arăta Fulgy înainte să consume droguri! Fiul Clejanilor este schimbat total - FOTO

Asta explică și transformarea lui din ultima vreme. Din copilărie și până acum, Fulgy a trecut prin transformări uluitoare, care l-au făcut să fie de nerecunoscut.

Ce spune Ioniță de la Clejani despre faptele lui Fulgy

Ioniță de la Clejani a făcut primele declarații despre Fulgy în cadrul emisiunii ”La Măruță”, după ce s-a zvonit că acesta l-ar fi reclamat la Poliție în urma amenințărilor pe care le-a făcut pe YouTube. Cântărețul a subliniat că nu și-a reclamat propriul fiu la Poliție, așa cum s-a anunțat, de fapt, într-un comunicat oficial dat de oamenii legii. În plus, el a dezvăluit că Fulgy a recurs la toate trucurile din ultima vreme, pentru că și-a dorit să atragă atenția asupra lui și, totodată, s-a inspirat din viața starurilor din SUA – este vorba despre surorile Kardashian, Cardi B și Snoop Dogg.

Cum arăta Fulgy înainte să consume droguri! Fiul Clejanilor este schimbat total - FOTO

“Poliția a ajuns acasă, nu a mers el la poliție. Nu, nu am chemat eu Poliția, ziarele scriu. Nu, nu… (…). El urmărește foarte mult ce se întâmplă în afară, la Cardi B, Kardashian, Snoop Dogg și a adoptat strategia lor, e modul lui de a fi în centrul atenției. Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a vorbit despre el. (…). La momentul acesta, el s-a oprit, și-a atins scopul: se vorbește doar despre el”, a precizat Ioniță de la Clejani în cadrul emisiunii prezentată de Cătălin Măruță.

Mai mult, tatăl lui Fulgy a mai spus că Fulgy nu este internat, ci este doar modul lui de promovare ca artist.

”Nu e internat. Ăsta e modelul lui de promovare. Uitați-vă, cum vorbești de lucruri bune, nici dracu nu te bagă în seamă, dar așa…. Mi-a spus: «Tu ești bătrân». Exact ce face Snoop Dogg, e modul lui de a se promova. (…). Este foarte talentat: cântă cu chitara bass, cu clapa, este extrem de inteligent și frumos”, a mai spus cântărețul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: